Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’dan Anneler Günü mesajı;

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’dan Anneler Günü mesajı;“Annelerimiz Sevginin, Şefkatin ve İyiliğin Sembolüdür”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’dan Anneler Günü mesajı;

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Annelerimiz fedakârlık, sabır, sevgi ve hoşgörüyle dünyanın en yüce görevini yerine getirirken; merhametin ve şartsız sevginin sembolüdür.” dedi.

Anneler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Dünyanın en özverili insanları, omuzlarında sadece hayatın yükünü değil, evlatlarının yükünü de çeken annelerimiz bizler için her gün özel olmalı, onları yılın her anı mutlu etmeliyiz. Annelerimizin her an yanında olmak, gurur duyacakları evlatlar olmak, onlara verebileceğimiz en değerli hediyelerden biridir.

En mutlu zamanlarımızda olduğu gibi, tüm sıkıntılarımızda sığınağımız olan annelerimizin tek beklentisi, bizlere gösterdikleri sevgi ve ilgiyi onlara da hissettirmemizdir. Bu sebeple hiçbir hediye anne sevgisinin üzerinde değildir.Bu yüzden onları hayatımızın sadece bir günü değil, her zaman hatırlamalıyız.
Dünyaya gözlerimizi ilk açtığımız andan itibaren sevgisiyle, şefkatiyle, merhametiyle bizleri kucaklayan, hayatını evlatlarına adayan her anımızda yanımızda olan ve hakkı hiç ödenemeyecek olan bütün annelerimize selam ve saygılarımı iletiyorum. 
Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum.” dedi.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER