Yaparsa Öznur Başkan Yapar

Malatya'nın gelişip büyümesi kolay olmadı. Şuan Malatya şehrine yapılan yatırımlar bir çok Büyükşehir gibi il ve ilçede parmakla gösteriliyorsa demek ki Malatya'da hizmeti gerçekten yerinde takip eden isimle var demektir. Evet o isimlerden biri varki; yıllarını partisi için memleketi için durmadan hizmete adayan bir Öznur Çalık var. AK Parti'nin bir çok kademesinde görev alan ve Malatya'nın gelişimde en çok etkin olan isimlerin başında neden Öznur Çalık geliyor? Peki Öznur Çalık'ı diğer siyasilerden ayıran özelliği nedir? 

Yaparsa Öznur Başkan Yapar

Ankara'da özellikle bir çok siyasi kesim tarafından değer verilen Öznur Çalık, Malatya için Malatyalılar için gece gündüz demeden çalışmalarına her zaman devam ederken, nasıl etsem de memleketime yeni bir kazanım gerçekleştiririm düşüncesini aktif siyaset hayatında her zaman öncelikli olarak yapmaya çalışmıştır.

Kurumlar arası oluşan bir çok sıkıntıları birebir görüşmelerle çözmek için her zaman bir ayağı Ankara'da olan AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, Malatyalı hemşehrilerine daha iyi hizmeti sunmak adına yeni yatırımların gündeme alınmasın da aktif rol oynuyor. 

Gittiği her yerde yaşlısıyla, genciyle, kadınıyla, erkeğiyle yedinden yetmişe her kesim tarafından coşkuyla karşılanan Öznur Çalık, fakirin yüzünü güldürürken, dertlinin derdine derman olmak, ihtiyaçlının ihtiyacını karşılamak adına kendine düşen hizmet görevini her zaman fazlasıyla yerine getirmiştir. Onların yüzü gülerse bizimde yüzümüz güler, onların mutluluğu bizim mutluluğumuz düşüncesini her zaman kendine görev bilen Öznur Çalık, işte bu yüzden Malatya'nın Ablası, İşte bu yüzden Öznur Çalık Malatyalıların Öznur Ablası...

Evet Malatya'nın bir çok siyasetçisi Malatya için elinden geldiği kadar gerekeni yapmaya çalışıyor ama gözle görünen bir gerçekte varki; oda Öznur Çalık'tır. Her beş parmağın beşi bir değildir. Ama şu gerçeği artık herkes iyi biliyor. Ankara'da bir Öznur Çalık faktörü var. Bu faktörde Malatya'mızın gelişip büyümesinde, hizmet alım noktasında en önemli bir ayrıcalıktır. Sosyal medyadan şunu yaptık, bunu yapacağız demekle bazı şeyler olmuyor. Laf ile peynir gemisi yürümüyor, vatandaş icraat görmek istiyor. Ben hemşehrime söz verdim. Bunun yerine getirilmesi lazım. Bunu Malatya'ya kazandırılmalıyız diyerek halkının isteğini onların hizmetine sunuyor. Çiftçisinden, esnafına kadar her zaman vatandaşla iç içe olan Öznur Çalık, onların sorun ve sıkıntıları dinleyerek çözüm bulma noktasında her türlü çabayı ve gayreti sarf ediyor. Özellilke Malatya'da meydana gelen deprem sonrası halkımızın menfaatleri doğrultusunda elini değil, gövdesini taşın altına koyan Çalık'ın deprem sonrasında yaraların sarılması noktasında yapmış olduğu çalışmalar da takdir topladı. Her daim Malatya'ya gelen Bakanlara eşlik eden Öznur Çalık'ın sorunların çözülmesinde  olağan üstü gayretleri de gözlerden kaçmadı.

Artık Malatya'da siyasette yeni bir slogan gelişti. "Yaparsa Öznur Başkan Yapar"

Sosyal Medya üzerinden bizleri takip ederek güncel gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Hesabımızı  Buradan Takip Et

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et


 

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2020, 08:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ela bozdemir
Ela bozdemir - 4 yıl Önce

Malatyamızın gururu

Ali Gezgin
Ali Gezgin - 4 yıl Önce

Gerçekten çok haklı bir paylaşım olmuş. Malatyada öznur çalık ve diğerleri diye vekiller ikiye ayrılıyor.

Ayşe Ece
Ayşe Ece - 4 yıl Önce

Öznur başkanımız bizlerin yol yürümesi için çok muhteşem bir örnek. Kendisiyle ne kadsr gurur duysak az

Nazlıcan Solmaz
Nazlıcan Solmaz - 4 yıl Önce

Doğru söz ne hacet.

Mahmut Göğüs
Mahmut Göğüs - 4 yıl Önce

Malatya'nın tek ablası Öznur ablamızı tebrik ediyoruz

Hayat. Canpolat
Hayat. Canpolat - 4 yıl Önce

Malatyaya yaptıklarından dolayı teşekür ederiz sağol başkan

Şahin Aydemir
Şahin Aydemir - 4 yıl Önce

Çok çalışıyorlar sağolsun millet vekillerimiz onun için ne kadar müdürlük varsa hepsi elazığa taşındı.Aynı konumda elazığ olsaydı elazığlılar taş üstünde taş koymazlardı.

Şahin Aydemir
Şahin Aydemir - 4 yıl Önce

Sİzi gidi yağcılar sizi ha öznur abla ha öznur abla ne buldunuz şu öznur ablada anlamış deyilim.


SIRADAKİ HABER