Büyükşehir  Grup Yollarını Yapmaya Devam Ediyor

Yol yapım ve asfaltlama çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Doğanşehir Kapıdere Grup Yolunu yaptı. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti İl Başkanı İhsan Koca ve Büyükşehir bürokratları ile birlikteDoğanşehir’deki yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Büyükşehir  Grup Yollarını Yapmaya Devam Ediyor

Başkan Gürkan’ın Kapıdere Grup Yolu incelemesinde Doğanşehir Belediye Başkanı DuraliZelyurt, AK Parti İlçe Başkanı Murat Kavuncuoğlu da hazır bulundu. İnceleme gezisinde Doğanşehir Belediye BaşkanıDuraliZelyurt, Kapıdere grup yolunda yaklaşık 35 kilometre yolun yapıldığını belirterek çalışmaların devam ettiğini ve çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı ile ekibine teşekkür ettiklerini belirtti.Doğanşehir AK Parti İlçe Başkanı Murat Kavuncuoğlu da yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.
8 mahalle yararlanacak
Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, KapıdereGrup Yolundan 8 mahallenin yararlanacağını belirtti. Malatya genelindeki 83 şantiyeyle yol çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Gürkan, “Bu şantiyelerimizden bir tanesi burası. Burada hem yol genişletme çalışması hem asfaltlama çalışması gerçekleştiriliyor. Aynı zamanda çevre düzenlemesi, dere ıslahı, altyapı, su ve kanalizasyon çalışması da yapılıyor. 7/ 24 esasıyla arkadaşlarımız çalışıyor. Kendilerine emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. KapıdereGrup Yolumuzun 8 mahallemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Sosyal Medya üzerinden bizleri takip ederek güncel gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Hesabımızı  Buradan Takip Et

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2020, 08:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER