Müdür Karataş, Yazıhan'da Çalışmaları İnceledi

Maski Genel Müdürü Karataş Yazıhan’da İncelemelerde Bulundu.

Müdür Karataş, Yazıhan'da Çalışmaları İnceledi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk’ü ziyaret ederek ilçede gerçekleştirilen ve gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundular.
Öztürk: MASKİ Genel Müdürlüğümüzün gayretlerini görüyoruz

Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk: “Ziyaretlerinden dolayı MASKİ Genel Müdürümüz, genel müdür yardımcılarımız ve daire başkanlarımıza nezaketlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bürokraside tecrübesi olan, uzun yıllardır tanıdığımız dostumuzun Yaşar Beyin çalışmalarını takdir ediyoruz. Bizler Yazıhan için içmesuyu ve kanalizasyon ile ilgili taleplerimizi bir dosya halinde hazırlayıp Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan beye ve MASKİ Genel Müdürlüğümüze verdik. Büyükşehir Belediye Başkanımızın 2020 ve 2021 de hiçbir ilçemizin içmesuyu ve kanalizasyon sıkıntısı kalmayacak beyanatını önemsiyoruz. Bu doğrultuda MASKİ Genel Müdürlüğümüzün gayretlerini görüyor, taleplerimizi iletiyoruz. Yatırımlarımızı hep beraber takip edeceğiz. Kısa zamanda Yazıhanımızdaiçmesuyu ve kanalizasyon ile ilgili sıkıntımız kalmayacak. Geçmişten bugüne kadar Yazıhanımıza göstermiş oldukları ilgiden ve ziyaretlerinden dolayıteşekkür ediyorum. “dedi.

Karataş: Çalışmaları yerinde inceliyoruz

MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş: “Yazıhan ilçemizde Belediye Başkanımız ve meclis üyelerimizle beraberiz. İlçemizde altyapı ile alakalı olan sıkıntı ve talepleri dinlemek ve sahada gerçekleştirdiğimiz çalışmaları yerinde incelemek için Yazıhan ilçemizi ziyaret ettik.  İlçede yaptığımız ve yapmayı planladığımız işlerle alakalı durum değerlendirmesinde bulunduk. Belediye Başkanımız Sayın Nevzat Öztürk’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.
Yazıhan’da yapılan ziyaretin ardından Hekimhan’a giden MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş, Hekimhan’da yapılacak olan arıtma tesisinin yer incelemesinde bulundular.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER