Vali Hulusi Şahin, İl Emniyet Müdürlüğü’nü ve İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti

Vali Hulusi Şahin, il genelindeki kolluk kuvvetleri ile tanışmak, onların lojistik kapasitesi, genel asayiş durumu, planlanan çalışmaları, görev ve sorumlulukları, çalışma alanları gibi bilgiler hakkında ayrıntılı brifing almak amacıyla İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ziyaret etti.

Vali Hulusi Şahin, İl Emniyet Müdürlüğü’nü ve İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti

İlk olarak İl Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret eden Vali Şahin, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri tarafından karşılandı.

Karşılamanın ardından Vali Hulusi Şahin şeref defterini imzaladı.

İl Emniyet Müdürlüğü Şehit Polis Memuru Fatih Çevik toplantı salonunda yapılan bilgilendirme toplantısına İl Emniyet Müdürü Dağdeviren, Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri katıldı.

İl Jandarma Komutanlığını da ziyaret eden Vali Şahin, İl Jandarma Komutanlığı önünde İl Jandarma Komutanı J. Albay Ercan Altın ve Şube Komutanları tarafından karşılandı. 

Karşılamanın ardından şeref defterini imzalayan Vali Şahin, İl Jandarma Komutanlığı toplantı salonunda düzenlenen bilgilendirme toplantısında İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde genel asayiş durumu, icra edilen faaliyetler ile personel durumu hakkında bilgiler aldı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER