Tüfenkci, Pütürge'de Kültür Evi’nin temel atma törenine katıldı

Gümrük ve Ticaret eski Bakanı, AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Pütürge’de vatandaşlarla bir araya geldi.

Tüfenkci, Pütürge'de Kültür Evi’nin temel atma törenine katıldı

Törende ilk olarak konuşan AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca, “İstanbul’da  daha  çok  Pütürgeli hemşerilerimizle   karşılaştık  ve onlarla aralarındaki  dayanışmayı birliği ,sivil toplum örgütlenmesini, dernekleşmeyi gördük. Bu  bizleri mutlu etti .Ama bugün bir şey  daha  mutlu etti. Malatya ile   irtibatınızı koparmamışsınız, hemşerilerimizle  irtibatınızı koparmamışsınız. Hele  gençlerin  memleketleri ile hemşerileri ile irtibatlarını  koparmaması  beni mutlu etti. Gençlerimize  hoşgeldiniz diyorum. Bu tesisin özellikle Bakımlı’mıza, Pütürge’ye ve bizlere  hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”dedi.

Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı Tüfenkci de, “Emeği geçenlere teşekküre diyorum. Doğduğu yerleri unutmayan kadirşinas bir hemşeri grubuyla beraber olmak gerçekten bizleri çok mutlu ediyor. Sizler ve bu topraklar, her zaman duruşunuzla inancınızla ülkeye bağlığınızla  bizleri gururlandırdı ve  gururlandırmaya da devam ediyor.”diye başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Ak Parti ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın  liderliğinde Türkiye’yi gerçekten her alanda değiştirdik ve dönüştürdük. Tarihi başarılara imza attık. Ama bir şeyi dönüştüremedik. Ana muhalefet her zaman olduğu gibi, yine dedikodular üzerinden siyaset yapıyor, algılar üzerinden siyaset yapıyor. Çünkü gerçekleştirdikleri bir şey yok. Birileri ortaya bir yalan atıyor. Kendi muhalefetlerini önleme adına, Cumhurbaşkanımız falanla görüştü filanla görüştü.. Ama  baktığınız zaman ne  görüştükleri ne görüştüğünü iddia ettikleri doğru oluyor.

Cumhurbaşkanımız diyor ki, ‘Eğer samimi isen ben cumhurbaşkanlığından ispatlarsan  fedakârlık yapmaya istifa  etmeye  hazırım. Eğer sen de buna inanıyorsan ve gerçek diyorsan, sende Genel Başkanlığından istifa et’ diyor. Muhalefet liderinin maalesef ne yüzü kızarıyor ne de özür diliyor.”

Bakımlı’ya yaptırılan Kültür Evi’nin önemine de değinen Tüfenkci, “Değerli arkadaşlar, burada iş adamlarımız var. Para biriktirerek tarihe miras bırakılmıyor. Tarihe miras bırakmak istiyorsak eser bırakmak lazım. Bugün arkadaşlarımız Bakımlı Köyünde eser bırakıyorlar. Her birinden Allah razı olsun.

Malatya’nın her yerinde Allah’a hamdolsun izlerimiz var. Biz Pütürge’yi geliştirmek adına yaptıklarımızı bir bir saya biliriz. A çok vaktinizi almak istemiyorum. Şiro Çayı’nı, Kubbe Dağı’nı, yolları sayabiliriz. Sizler destek vermeye devam ettikçe, biz Allah’ın  izniyle biz hem ekonomiyi kalkındıracağız ama aynı zamanda Türkiye’nin bütünlüğünü Türkiye’nin topraklarında gözü olanlarda gerekli dersi vereceğiz. Yeter ki birliğimiz beraberliğimiz bozulmasın.” diye konuştu.

Daha sonra Kültür Evi’nin temeli atıldı.

Bülten

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER