Numan Kurtulmuş Malatya'ya Geliyor

AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş Malatya'ya geliyor. Kurtulmuş, gerçekleşecek olan İl Danışma Meclisi Toplantısı ve "Türkiye'yi Geleceğe Taşımak" konferansında öğrencilere ve vatandaşlara seslenecek.

Numan Kurtulmuş Malatya'ya Geliyor

"Birlik, Dirlik ve Kardeşlik İçin Yeniden Yollara Düşme Vakti" Sloganıyla bir kez daha halkın karşına çıkan AK Parti'de  Malatya'da yapılacak olan İl Danışma Meclisi Toplantısı için sayılı saatler kaldı.  İl Danışma Meclisi Toplantısının ardından yapılacak olan "Türkiye'yi Geleceğe Taşımak" konferansında AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, "güçlü ve büyük Türkiye"yi anlatacak.

Üniversite bünyesinde faaliyet gösteren toplulukla beraber, AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un katılımlarıyla düzenlenecek olan "Türkiye'yi Geleceğe Taşımak" konulu konferans 28 Kasım Perşembe günü ise saat 14.00'da 

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, 27 Kasım 2019 Çarşamba günü Saat 18.00'da Kongre ve Kültür Merkezi'de gerçekleştirilecek olan "İl Danışma Meclisi" Toplantısını tamamladıktan sonra, 28 Kasım Perşembe günü ise saat 14.00'da İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan 'Türkiye'yi Geleceğe Taşımak' konulu konferansta öğrencilere seslenecek.

28 Kasım Perşembe günkü programı şöyle:

10.30 Valilik Ziyareti,
11.00 Büyükşehir Belediye Başkanlığı Ziyareti
11.30 Büyükşehir Belediyesi Fuar Alanı Temel Atma Töreni (Mişmiş Park Fuar Alanı),
13.30 İnönü Üniversitesi Rektörlük Ziyareti
14.00 “Türkiye’yi Geleceğe Taşımak” Konferansı (İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi)
17.00 AKP Malatya İl Başkanlığı Ziyareti
18.00 Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileriyle Toplantı (Nikah Sarayı)
21.55 Malatya’dan İstanbul’a Hareket.

yenimalatyahaber.com

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2019, 08:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER