Siyasette hasret kalınan görüntü

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberinde AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, AK Parti teşkilatı, meclis üyeleri ve daire başkanları ile birlikte Hekimhan ilçesi İğdir,Başkavak, Ballıkaya, köylerini ziyaret ettiler..

Siyasette hasret kalınan görüntü

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberinde AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, AK Parti  teşkilatı, meclis üyeleri ve daire başkanları ile birlikte Hekimhan ilçesi İğdir,Başkavak, Ballıkaya, köylerini ziyaret ettiler..

Ziyaret esnasında çekilen fotoğraflara baktığımızda  yoğun bir kalabalık coşkulu bir karşılama..

Köy girişinde  yaşlı,kadın,erkek ve çocuklar ellerinde Türk bayrağı ile karşıladılar..

Temmuzun sıcağı, işlerin yoğun olduğu bir dönemde bu kadar kalabalığı bir arada görmek son zamanların en dikkat çekici karelerinden bir tanesidir diyebiliriz..

Farklı farklı partilere oy vermiş olan insanların bir araya gelerek,  farklı farklı partiye mensup il ve belediye başkanını  hep birlikte karşılamaları siyasette hasret kalınan  görüntüler diyebiliriz..

Bunun altında yatan  gerçek,  hizmet noktasında gösterilen  eşitlik ve  hakkaniyettir..
Bunun altında yatan gerçek bizi biz yapan değerlerin rucu etme halidir..

Belediye başkanı elbette ki; bir siyasi  parti ismi altında seçime girmektedir..
Belediye başkanı her ne kadar siyasi parti ismi altında seçime girmiş olsa da her kesimin oyuna taliptir..

Her kesimden oy almanın anahtarı ise yaptığınız hizmetlerde hakkaniyet, adalet, eşitlik ilkesiyle hareket etmeniz ve  hayata geçirmenizdir.. 

Seçildikten sonra  hizmet noktasında göstermiş olduğunuz  hakkaniyet ve eşitlik ilkesi böyle bir fotoğraf karesini ortaya çıkartır..

Şehr-ül' emin'in 718 mahalle 815 bin nufus'a eşit bir şekilde, ayrım gözetmeksizin  hizmet etmesi birlik ve beraberliğin ana teması olacaktır..

İşin özü hizmetle beraber kardeşlik hukukunu bir arada tutacaktır..

Şehri yaşanır  kılmanın en önemli ayağı  ise ayrımcılık kimden gelirse gelsin ona karşı çıkmaktır..​

Hizmette eşitliği ve hakkaniyeti sağlayan ve  hizmetleri ulaştıran  bir belediye başkanı her kesimin belediye başkanı olma gerçeğinin söylemden ziyade gerçeğe dönüştürmesidir..
Şu fotoğraf karesi  gerçeği ortaya koymaktadır..

2019 yılında Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olurken tek projem ''Sosyal Entegrasyonu'' sağlamak diyen Selahattin Gürkan  Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı olduktan sonra geçen sürede söylemini eyleme dönüştürme  sevincinin yaşandığını kanıtlayan şu fotoğraf karesi  bir ve beraber olmanın mutluluğu şehrimiz  ve ülkemiz için  hayata geçirilen en önemli ve örneklik teşkil edecek bir fotoğraf karesidir diyebiliriz..
Yağız Ali

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2022, 13:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER