Pütürge'de Seçime Kan Bulaştı! 2 Ölü 1 Yaralı

31 Mart yerel seçimlerinde Malatya’nın Pütürge ilçesinde sandık müşahitleri arasında çıkan tartışmada silahlar konuştu.

Pütürge'de Seçime Kan Bulaştı! 2 Ölü 1 Yaralı

31 Mart yerel seçimlerinde  Malatya’nın Pütürge ilçesinde sandık müşahitleri arasında çıkan tartışmada silahlar konuştu.

Gelen bilgilere göre, Pütürge ilçesi Bölünmez Mahallesinde devam etmekte olan oy kullanım işlemi sırasında sandık müşahitleri arasında silahlı kavga çıktı. Çıkan tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesiyle 2 sandık müşahidi ölürken, bir kişi ise yaralandı. Olaydan sonra  bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Hasan Aktaş ile İlyas Aktaş'ı öldürdürdüğü belirtilen kişi emniyet güçlerince gözaltına alındı. 2 kişinin cansız bedenleri, yapılan incelemelerin ardından morga kaldırıldı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ise olayın ardından Twitter üzerinden yaptığı açıklamada “AK Parti adayının yeğeninin saldırısı sonucu iki partilimiz vefat etmiştir” dedi.

“Malatya Pütürge’de AK Parti adayının yeğeninin saldırısı sonucu biri sandık görevlisi diğeri müşahit iki partilimiz vefat etmiştir. Yaşanan olay basit bir husumet değil, sandık başında açık oy kullandırılmak istenmiş ve bu duruma itiraz eden müşahitlerimiz katledilmiştir.

“Alacağınız birkaç fazla oy yerin dibine batsın. Bu elim hadisede hayatını kaybeden kardeşlerimiz Hasan Aktaş ve İlyas Aktaş’a Allah’tan rahmet acılı ailesine ve bütün milletimize başsağlığı diliyorum.”

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2019, 10:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abuzüttin
Abuzüttin - 4 yıl Önce

Yiyin birbirinizi

Yunus
Yunus - 4 yıl Önce

Noldu birşey goturdunuzmu dünya malı için

SIRADAKİ HABER