Erdoğan,'Pütürge'deki olay gerçekten bizleri üzdü'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan 31 Mart Seçimlerinde oylarını kullanmak için 13.50'de Üsküdar Kısıklı'daki konuttan Saffet Çebi Ortaokulu'na gitti. Burada oyunu kullanan Erdoğan, Malatya'nın Pütürge İlçesinde 2 kişinin öldüğü, 1 kişinin ise yaralandığı olaya dair açıklamalarda bulundu.

Erdoğan,'Pütürge'deki olay gerçekten bizleri üzdü'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan 31 Mart Seçimlerinde oylarını kullanmak için 13.50'de Üsküdar Kısıklı'daki konuttan Saffet Çebi Ortaokulu'na gitti. Burada oyunu kullanan Erdoğan, Malatya'nın Pütürge İlçesinde 2 kişinin öldüğü, 1 kişinin ise yaralandığı olaya dair açıklamalarda bulundu.

Pütürge'deki olayın kendilerinin üzdüğünü ifade eden Erdoğan,"Sabah iyi başlayan, ama daha sonra Malatya Pütürge'deki olay gerçekten bizleri üzdü. Böyle bir durumun olmaması gerekirdi. Burada iki vatandaşımızın ölümü, Cumhurbaşkanı olarak beni ciddi manada üzmüştür.Bu konuda şuanda Adalet Bakanlığımız, İçişleri Bakanlığmız, yargı süreci olarak ta gerekli bütün araştırmaları ve soruşturmaları yapıyorlar. Hayatını kaybeden iki arkadaşımıza rahmet diliyorum, ailelerine sabırlar diliyorum"dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2019, 11:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER