Gürkan ve Güder Oylarını Kullandı

AK Parti Battalgazi Belediye Başkanı ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Selahattin Gürkan ve AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder oylarını kullandı

Gürkan ve Güder Oylarını Kullandı

AK Parti Battalgazi Belediye Başkanı ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Selahattin Gürkan ve  AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder oylarını kullandı.

AK Parti Battalgazi Belediye Başkanı ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Selahattin Gürkan, 31 Mart Yerel seçimlerinde oyunu Şehit Erdal Alpkılıç Ortaokulu'nda kullanırken, AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder oyunu eşi Yıldız Güder ile birlikte Avni Kığılı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde kullandı. 

Oyunu kullanan Gürkan,"31 Mart yerel seçimlerinin ilimize, bölgemize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ederken, AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder ise "Yerel seçimlerin Battalgazi’mize, Malatya’mıza ve Türkiye’ye hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Kazası belasız bu seçimleri atlatırız inşallah"dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2019, 10:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER