Özlem Öğretmen Otomobil İle Uçurumdan Aşağıya Uçtu

Malatya'ya tayini çıkan 23 yaşındaki fen bilgisi öğretmen, kardeşi ve babası ile yaklaşık 70 metrelik uçurumdan yuvarlandı.

Özlem Öğretmen Otomobil İle Uçurumdan Aşağıya Uçtu

Malatya'ya  tayini çıkan 23 yaşındaki  fen bilgisi öğretmen, kardeşi ve babası ile yaklaşık 70 metrelik uçurumdan yuvarlandı.

Malatya'nın Kuluncak ilçesi Sofular Mahallesi'ndeki bir okula tayini çıkan 23 yaşındaki fen bilgisi öğretmeni Özlem Kılıç, babası ve erkek kardeşinden uzun süre haber almayan aile, durumu polise bildirdiler. Ekiplerin üzergahı kontrol ederek GSM sinyallerini takip etmesinin ardından Baba Mehmet Kılıç'ın telefon sinyalinin Hekimhan - Malatya karayolunun 24'üncü kilometresi Kızılyarma mevkiinde tespit edildi. Burada çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, Genç öğretmenin cesedini kaza yeri yakınlarında bulunurken, Mehmet Kılıç'a ait 44 BS 432 plakalı otomobilin 70 metrelik uçurumdan dereye uçtuğu belirlendi. Kaza yerine gelen  AFAD ile sağlık ekipleri, Mehmet Kılıç'ın cansız bedenine ulaşılırken 19 yaşındaki oğlu Oğuzhan Kılıç'ı ise yaralı olarak buldu. Talihsiz Baba ve kızının cenazeleri Malatya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, yaralı gencin durumunun ise ağır olduğu öğrenildi.

 kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2018, 06:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER