MTTB Malatya il Başkanı Turgut Özal Aksüt

Rahman ve rahim olan Allah’ın adıyla. Salat, selam ve her türlü ihtiram Allah’ın Resulü Muhammed aleyhisselam’ın ehliyet’in, tabiinin ve Aksa için canını ortaya koyan mücahidlerin üzerine olsun.

MTTB Malatya il Başkanı Turgut Özal Aksüt

Yüce Allah kerim kitabında şöyle buyurmaktadır. ‘’Onlara karşı, gücünüz yettiği kadar kuvvet hazırlayın ki, böylece hem Allah’ın düşmanı hem de sizin düşmanınız olan insanları ve onlardan başka sizin bilmediğiniz, fakat Allah’ın bildiği kimseleri korkutup caydırabilesiniz. Allah yolunda her ne harcarsanız, size karşılığı eksiksiz ödenecek ve asla haksızlığa uğratılmayacaksınız.’’

 İsrail yıllarca bütün dünyanın gözleri önünde Filistin halkına tecavüzden bir adım bile olsun geri atmamıştır. İsrail işgal ile var olduğu günden bu yana bölge halkı için sürekli sorun olmaktan ileri gitmemiştir. İsrail kurulduğundan bu yana Filistin topraklarını ve yerleşim yerlerini işgal, gasp ve ilhak etmiştir. 250 binden fazla insanı tutuklamış, fiziki ve psikolojik işkenceler uygulamıştır. Bugün Filistinli 5 milyon mültecinin topraklarına dönmesi İsrail tarafından engellenmektedir. Gazze ve Batı Şeria’daki Filistinlilerin ise, hayatlarını devam ettirmeleri için zaruri olan temel ihtiyaçlarının karşılanması da engellenmektedir.


Yarım asırdan uzun süredir sürdürdüğü yok etme politikasında İsrail hiçbir hukuku tanımadığını çeşitli olaylarla defalarca göstermiştir. Kurulduğu tarihten bu yana savaş suçları işleyerek uluslararası toplumu hiçe saymıştır. Şehirler arasına ördüğü utanç duvarlarıyla korkaklığını ilan etmiş bu işgalci terör devleti, müminler için üçüncü harem kabul edilen mübarek Mescid-i Aksa’ya her türlü saygısızlığı kendine vazife bilmiştir. 


Son yıllarda İsrail, Filistin halkına uyguladığı vahşet ile gündeme gelmiş ve dünya kamuoyu Filistin’de yaşanan bu vahşeti endişe ile izlemiştir. Gerek Müslüman dünyası gerekse Birleşmiş Milletler v.s herhangi bir uluslararası örgüt müdahalede bulunmayarak sessizliğini korumuştur. 


Bugün itibariyle Hamas’a bağlı İzzettin el Kassam Tugayları ‘’Aksa Tufanı’’ adlı operasyonu İsrail’in bugüne kadar uyguladığı vahşetin sabrı taşıran meşru müdafaasıdır. Tarih boyunca yaptığı baskı ve zulüm ile gündeme gelen İsrail bugün korku ve panikle dünya kamuoyunun endişe ile izlediği konuma düşmüştür. Bugün Aksa Tufanı operasyonuyla İsrail’in hesap verme günüdür. Müminler olarak Nuh Tufanından bu yana zalimleri ve inkarcıları kahreden bir tufanın canlı şahitleri olmanın gururunu yaşamaktayız. Bizler Milli Türk Talebe Birliği olarak; Geçmişte olduğu gibi bugün de mazlum fakat onurlu olan Filistin halkının yanındayız. Filistin halkının haklı mücadelesini destekliyor, özgür Filistin’in sesi olmaya devam edeceğimizi kamuoyuna ilan ediyoruz. 


İnanıyor ve iman ediyoruz ki ‘’ İnkâr edenlere de ki: “Yakında yenileceksiniz ve cehenneme sevk edileceksiniz. Orası ne kötü bir yataktır.” Ayetinin müjdesi ve haklı davamızın şaşmayan pusulası ile bir kez daha yüksek sesle ilan ediyoruz ‘’Yaşasın özgür Filistin, Kahrolsun İsrail ve işbirlikçileri.’’ Allah’ın nusreti ve fethi Filistin halkının daima üzerine olsun…

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER