Mövenpick Hotel, Malatya'nın ilk 'Güvenli ve Hijyen' Sertifikalı Oteli

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte Malatya'nın eşsiz güzelliklerini ve tarihi yerlerini keşfetmek için Mövenpick Hotel, Coronavirus (COVID-19) tedbirleri kapsamında  Malatya'nın ilk "Güvenli ve Hijyen"Sertifikalı Oteli olma özelliği ile kapılarını sizler için açtı.

Mövenpick Hotel, Malatya'nın ilk 'Güvenli ve Hijyen' Sertifikalı Oteli

Coronavirus (COVID-19) salgını turizm ve konaklama sektörünü derinden etkilerken, Malatya'da en çok tercih edilen oteller sıralamasında ilk sırada yer alan Mövenpick Hotel ise Malatya'nın ilk "Güvenli ve Hijyen" Sertifikalı Oteli olma özelliğini taşıyor.

Dünya'da olduğu Türkiye'de de Coronavirüs nedeniyle hayat durma noktasına gelmiş ve sağlık alanında alınan tedbirler kapsamında Yeniden Normalleşme sürecine girilmişti. Özellikle bu süreç vatandaşlar uzun zaman sokağa çıkma ve bir çok kısıtlama ile karşı karşı kalmıştı. Yeniden Normalleşme süreci ile birlikte yaz aylarının da gelmesiyle Turizim anlamında her yerde olduğu gibi Malatya'da da faaliyetler başlamış durumda. Türkiye'de ilk Coronavirus vakasının görülmesinin ardından tatilcilerin iptal kararları, seyahat yasakları, uçuş iptallerinin ardından yeniden tatil planları yapılmaya başlandı. Her ne kadar pandemi salgını devam etsede tatilcilerin oteller korkusunu Mövenpick Hotel ortadan kaldırdı. Malatya'nın ilk "Güvenli ve Hijyen" Sertifikalı Otel olma özelliği sahip olan Mövenpick Hotel'de konaklıyacaklar için insan sağlığı ilk öncelik olmuş durumda.

Güler yüzlü personeliyle kapılarını sağlıklı bir şekilde sonuna kadar açan Mövenpick Hotel sizleri bekliyor. Malatya'ya geldiğiniz de Malatya'nın eşsiz güzelliklerini ve tarihi yerleri tanıyacaksınız.Nemrut, Somuncubaba, Levent Vadisi, Arslantepe, Kervansaray gibi gezmekle, ziyaret etmekle doyamacağınız eşsiz tarihi, doğal ve kültürel zenginlikleri keşfetmeniz için Mövenpick Hotel bütün hazırlıklarını tamamladı ve sizleri bekliyor.

yenimalatyahaber.com

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2020, 23:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER