Başkan Güder'den Battalgazi İçin Yeni Yatırım! 4 Adet Taşınmaz İçin İmzalar Atıldı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 140 Bin Metrekare alana sahip 4 adet taşınmazı Battalgazi Belediyesine kazandırdı.

Başkan Güder'den Battalgazi İçin Yeni Yatırım! 4 Adet Taşınmaz İçin İmzalar Atıldı

Bir dizi temaslarda bulunmak için Ankara'ya giden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi'yi daha yaşanılabilir bir Metropol ilçe yapmak adına çalışmalarına dur durak bilmeden devam ediyor. Halka hizmet, Hakk'a hizmettir düsturu ile yola çıkarak her zaman halkın sorunlarını, taleplerini ve isteklerini yerinde dinleyerek, çözüm üretme noktasında hizmeti ilk sıraya taşıyan Başkan Güder, 140 Bin Metrekare alana sahip 4 adet taşınmazı  da Battalgazi'ye kazandırdı.

Vizyonel projelerini tek tek hayat geçirmeye başlayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi için yeni atılımlar yapmak adına çalışmalarına Ankara'da devam ediyor. TOKİ Başkan Yardımcısı Dursun Baştürk'ü beraberinde ki başkan yardımcısı Eyüp Sağlam ile ziyaret eden Başkan Güder, 140 bin metrekare alana sahip 4 adet taşınmazın Battalgazi Belediyesi'nin bünyesine geçmesi adına protokolü imzaladılar.

Yapılan protokolü sosyal medya hesabından duyuran Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder,"Malatyamız için bir ilke imza atarak, TOKİ Başkan Yardımcısı Sayın Dursun Baştürk ile 140 bin metrekare alana sahip 4 adet taşınmazı belediyemize kazandıracak protokolü imzaladık. ‬‪Desteklerini bizlerden esirgemeyen Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, Milletvekillerimize, TOKİ Başkanımız Sayın Ömer Bulut’a ve TOKİ Başkan Yardımcısı Dursun Baştürk’e şükranlarımı sunarım. Battalgazi’mize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun" paylaşımını yaptı.

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2020, 16:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER