Parklarda yenileme ve düzenleme çalışması sürüyor

Yeşilyurt Belediyesi, Park Alanlarının Düzenli, Sağlıklı Ve Temiz Olması İçin Hizmetlerini Artırdı

Parklarda yenileme ve düzenleme çalışması sürüyor

Yeşilyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, 1 Haziran tarihinden itibaren başlayan normalleşme süreciyle birlikte park alanlarına akın etmeye başlayan vatandaşlara daha temiz ve sağlıklı bir ortam sunmak için yenileme ve düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.
PARKLARDA YENİLEME ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI
Yeşil alanlarda ve parklarda ağaç bakım ve budama, çim biçme, yabani ot temizliği, park bakım ve revize çalışmalarına devam eden Yeşilyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, temizlik ve çevre düzenleme çalışmalarıyla park alanlarının daha kaliteli ortamlarda hizmet sunmasını sağlıyor.
BAŞKAN ÇINAR, ŞEHİT SERDAR SELÇUK PARKINDAKİ ÇALIŞMALARI TAKİP ETTİ
Koyunoğlu Mahallesinde ki Şehit Serdar Selçuk Çocuk Parkını ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, normalleşme süreciyle birlikte vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği park alanlarındaki düzenleme, bakım ve onarım çalışmalarının titizlikle devam ettiğini söyledi.
“PARKLARIMIZ DÜZENLİ VE SAĞLIKLI ŞARTLARIYLA KALİTELİ HİZMETLER VERİYOR”
Yeşilyurt’un farklı noktalarında bulunan park alanlarının gerek yeşil alanları gerekse de sosyal donatıları ve spor aletleriyle kaliteli ve güzel hizmetler verdiğini dile getiren Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Mevcut yeşil alanları korumak ve geliştirmek, yeni yeşil alanlar oluşturmak, dinlence ve çocuk oyun grup alanları ve spor tesisleri oluşturarak kitlelerin kültürel alış-veriş yoluyla birbirleriyle kaynaşmalarını sağlamak ve çocukların sağlıklı ortamlarda oynamalarına olanak tanıyarak onları sokaklardan ve sağlıksız yerlerden korumaya yardımcı olmak bizim öncelikli görevlerimiz arasındadır. Koronavirüs salgını ile mücadelede, 1 Haziran tarihinden itibaren normalleşme dönemine geçişle beraber, ilçemiz genelindeki çocuk parkları ile yeşil alanlarda ilaçlama, ağaç budama, su kanallarının temizliği, çim biçimi, temizlik ve tadilat işlemleri aralıksız devam etmektedir. Vatandaşlarımız sosyal mesafe kurallarına, maske ve dezenfektan kullanımına titizlikle devam ettikleri takdirde, normalleşme sürecini daha sağlıklı ve güvenli şekilde atlatabileceğimize inanıyorum. Bizlerde halkımızın temiz, düzenli ve sağlıklı ortamlarda spor yapmaları, keyifli vakit geçirmeleri adına parklarımızda yenileme ve temizlik çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. İlçemizde ki tüm parklar, yeşil alanlar, refüjlerdeki çim ekimi ve biçimi, yabani ot temizliği, havalandırma, gübreleme ve çapalama gibi faaliyetleri, bu alanlarda bulunan tüm donatıların, bakımı ve onarımları aralıksız devam edecektir. Ayrıca bazı bölgelerde bulunan su kanallarının yanı sıra havuzlarımızın yüzey temizliği deneyimli ekipler tarafından yapılmakta ve suyu çeşitli dezenfektanlarla dezenfekte edilmektedir. Kullanım aşamasında bozulan veya yıpranan spor aletlerinin tamir ve bakımı, ivedilikle yapılmaktadır. Parklarımızı daha temiz, sağlıklı ve güzel bir görüntüye ulaşması noktasında yoğun bir mesai yapan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerine teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Koyunoğlu mahallesindeki esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip, taleplerini dinledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER