MASKİ Şahnahan'ın Altyapı Çalışmalarında Sona Yaklaşıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş ve beraberindeki heyet, Şahnahan’da gerçekleştirilen içmesuyu ve kanalizasyon çalışmalarını yerinde incelediler.

MASKİ Şahnahan'ın Altyapı Çalışmalarında Sona Yaklaşıldı

Şahnahan’ıniçmesuyu ve kanalizasyon altyapısını yenileyen MASKİ Genel Müdürlüğü çalışmalar kapsamında, 58 bin 410 metre içmesuyu hattı inşa ederek 500 adet içmesuyu abone bağlantısı ve 900 tonluk içmesuyu deposu inşa ediyor. Kanalizasyon çalışmaları kapsamında 44 bin 239 metre kanalizasyon hattı inşa ederek 452 adet parsel bacası çalışması gerçekleştiriyor.
Genel Müdür Yaşar Karataş: “Çalışmalarımızda Sona Yaklaştık”
Çalışmalarda son aşamaya geldiklerini ifade eden MASKİ Genel Müdürü Karataş: “MASKİ Genel Müdürlüğü olarak gerçekleştirdiğimiz Şahnahaniçmesuyu ve kanalizasyon projemizin çalışmalarında sona yaklaştık. İçmesuyu ve kanal tamamlanmak üzere. 900 tonluk su deposu da son aşamaya geldi. Şuan deneme dolgusu yapılıyor. Son olarak boyasını yaparak Şahnahan mahallemizin hizmetine açacağız. Tabi burada geniş bir alanda gerek suyun kaynak kısmında gerekse şebekede ciddi bir durum söz konusuydu. İnşallah 1-2 ay içerisinde yeni kaynaktan suyun terfisi ve mevcut durumun şebekeye bağlanma çalışmalarını tamamen bitirip vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Emeği geçen ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.”dedi.
Şahnahan Muhtarı Mehmet Şimşek: “Çok Güzel Çalışmalar Yapıldı”
“Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Karataş’a mahallemize sundukları hizmetler için teşekkür ediyorum. Mahallemizde içmesuyu ve kanalizasyon çalışmaları yapıyorlar. 900 tonluk içmesuyu deposu inşa ediliyor. Şahsım ve mahalle sakinlerim adına çok teşekkür ediyorum.”dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER