Süper Loto Sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Perşembe Süper Loto Sonuçları

Süper Loto Sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan. Milli Piyango İdaresi tarafından her hafta düzenli olarak gerçekleşen haftanın şans oyunu Süper Loto 16 Nisan perşembe günü çekilecek. Peki Süper Loto çekilişi ne zaman yapılacak? MPİ Süper Loto Çekilişinde bu hafta kazanan şanslı sayılar hangisi? MPİ  Süper Loto çekiliş sonuçlarına dair merak edilenleri sizlerle paylaşıyoruz.

Süper Loto Sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Perşembe Süper Loto Sonuçları

Süper Loto da bu hafta doğru rakamları bilen kaç kişi?. MPİ Süper Loto sonuçları, 16 Nisan Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Süper Loto 16 Nisan perşembe çekiliş sonuçları. Milli Piyango İdaresi MPİ tarafından 16 Nisan Perşembe günü yapılan çekilişin hemen ardından Süper Loto sonuçları belli oluyor. ikramiyeyi kaç kişi bildi? ikramiye bilgileri açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto çekiliş sonuçları bilgileri haberimizde. 

16.04.2020 Süper Loto sonuç.

Her hafta perşembe günleri gerçekleştirilen ve binlerce insanın zengin olma hayaliyle yatıp kaltığı Süper Loto şans oyunu bu hafta bir kez daha çekiliyor.

MPİ idaresi tarafından her hafta perşembe günleri çekilen Süper Loto çekilişi saat 21.15’te gerçekleşecek.

Noter huzurunda gerçekleşen çekiliş eş zamanlı olarak da MPİ’nin resmi internet sitesinde de canlı olarak yayınlanacak.

Gerçekleşen çekilişin hemen ardından şans oyunu tutkunlarının o merakla beklediği Süper Loto sonuçlarını sizlerle paylaşacağız.

Süper Loto oyunu tutkunları Süper Lotonun bu haftaki çekilişini merak ediyor. Peki 16 Nisan 2020 Perşembe günü Ankara'da Milli Piyango İdaresi tarafından saat 21.15'te gerçekleştirilecek olan Süper Loto çekişinin kazanan numaraları belli oldu mu?

Bu hafta gerçekleşen diğer şans oyunu sonuçlarını haber içerisinde bulabilirisniz

16 NİSAN SÜPER LOTO ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI

18, 40, 44, 50, 52, 54

9 NİSAN SÜPER LOTO SONUÇLARI

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2020, 21:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER