Malatya'da Gazeteciye Polisten Sözlü Saldırı

Salköprü Mahallesi’nde yaşanan silahlı saldırıyı görüntülemek isteyen gazeteciye polis memurundan sözlü saldırı.

Malatya'da Gazeteciye Polisten Sözlü Saldırı

Salköprü Mahallesi’nde yaşanan silahlı saldırıyı görüntülemek isteyen gazeteciye polis memurundan sözlü saldırı.

Salköprü Mahallesi’nde saat 21.30 sıralarında bir işyerine pompalı tüfekle saldırı düzenlendi. Olayda M.C., D.G. ve B.E.G. isimli şahıslar yaralanırken, olayı gerçekleştiren N.T. isimli şahıs ise pompalı tüfeği ile birlikte evinde polis ekiplerince gözaltına alındı.

Gerçekleşen saldırı olayını  görüntülemek için olay yerine giden  İhlas Haber Ajansı (İHA) Muhabiri Hasan Eryılmaz, olay yerini görüntülemeye çalışırken, sivil bir polis memurunun sözlü saldırısına uğradı. Sivil polis ekibindeki bir kişinin, muhabirin üstüne yürüdükten sonrada , galiz küfürlerle görevini engellemeye çalıştığı bildirildi.

İHA Malatya Temsilcisi Cahit Özçelik de,  sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Malatya Emniyeti’nde bazı polislerin işi, görevini yapmaya çalışan gazeteciye engel olmaya çalışmak değil, hele hele gazeteciye küfür edip tehdit etmek hiç değildir. Malatya’da her gün olay oluyorsa, her gün bir işyeri kurşunlanıyor, her gün birileri vuruluyorsa, bunun sorumlusu gazeteciler değil, sizin işinizi iyi yapmamanızdır. Gazetecileri susturarak, tehdit ederek, küfürler savurarak engelleyemezsiniz. Baskıyla hele hele İhlas Haber Ajansını hiçbir şekilde yıldıramazsınız.”sözleriyle olaya tepki gösterdi.

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2019, 05:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER