Malatya'da Uyuşturucu Operasyonları Devam Ediyor

Malatya Emniyet Müdürlüğü tarafından Genel Asayiş ve  kontroller sırasında belirlenen adreslere operasyonlar yapıldı.

Malatya'da Uyuşturucu Operasyonları Devam Ediyor

Malatya Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan Genel Asayiş ve  kontroller sırasında belirlenen adreslere yapılan baskınlarda ruhsatsız tüfek, ruhsatsız tabnaca ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Yapılan çalışmalar hakkında Emniyet Müdürlüğü'nden şu açıklamlar yapıldı;

Genel Asayiş ve Kamu Düzeninin devamının sağlanması suç ve suçlularla etkin mücadele etmek ve Malatya halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğümüze bağlı ekiplerce gerçekleştirilen denetim kontrol ve Şok uygulamalarda;
    
-7- adet Ruhsatsız Tüfek
-13 gr esrar maddesi
-0,73 gr Sentetik KANNOBİNOİD
-2 adet ruhsatsız tabanca, 14 adet mermi ele geçirilmiştir.


29.12.2019 günü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliğine bağlı ekiplerimizce Şeyhbayram Mahallesinde bulunan bir tekel bayiinde 2 adet Paramatik diye tabir edilen Kumar makinesi elde edilmiştir. Olayın şüphelisi paramatik cihazı sahibi şahıs ve Tekel bayii sahibi hakkında gerekli yasal işlemler yapılmıştır. Müşteki V. T. İsimli şahıs Sümer Polis Merkezi de verdiği beyanda eşi ve iki çocuğu ile birlikte trafikte seyir halinde iken başka bir araç şoförü ile yol verme ile alakalı tartıştıklarını ve şahsın kendisi eşi ve çocuklarını darp ettiğini ve belinden silah çekerek tehdit ettiği beyanı üzerine ekiplerimizce yapılan çalışmalardaolayın şüphelisi A. K. İsimli şahıs ve olayda teşhir ettiği tabanca ve şarjöre basılı vaziyette 10 adet mermi ele geçirilmiş gerekli işlemler yapılmıştır.

29.12.2019 günü Hasan bey caddesi üzerinde bulunan bir adreste  uyuşturucu madde satıldığı bilgisinin elde edilmesi üzerine yetkili makamlardan alının arama kararına istinaden bahse konu adreste Battalgazi Suç Önleme ve Soruşturma Büro ekipleri olarak  yapılan kapsamlı çalışma neticesinde çok sayıda gizli kaçış noktası olan adrese girilmiş.Ev içerisinde ve içeride bulunan şahıslar üzerinde yapılan aramada;

-1 adet telsiz,-Polis telsizi( Tüm kanallar,Tem,asayiş,trafik... ) dinlemek amacıyla kullanılan
-7 adet uyuşturucu ve uyarıcı içerikli hap
-2 adet metamfetamin kullanım düzeneği
-Şüpheli şahıslara ait 6 adet farklı markada cep telefonu ele geçirilmiştir.

 AyrıcaUyuşturucu madde ve hırsızlıktan toplamda 18 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan B. K. isimli şahıs yakalanarak adli makamlara teslim edilmiştir.

    Konu hakkında ilgili birimlerimizce kapsamlı araştırma ve soruşturma devam etmektedir.
    


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER