Başkan Hakan Bay'dan Yeni Yıl Mesajı!

Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Bay mesajında, başarılarla güzelliklerle dolu bir yılı geride bırakırken, yeni hedeflerle yepyeni bir yıla daha merhaba demenin heyecan ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 

Başkan Hakan Bay'dan Yeni Yıl Mesajı!

2020 yılında birlik ve beraberlik anlayışının daha da pekişmesi temennisinde bulunan Başkan Bay, "2020 yılına daha güçlü, daha mutlu ve daha umutlu giriyoruz. Biriz, beraberiz, hazırız; 2019 yılında özellikle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ve milletimizin kararlılığı ile sınır ötesi operasyonlarımıza yön verildi. Bu başarılar Türk milletinin istikrarlı duruşu ve desteği ile gerçekleşti. Türkiye için daha güçlü, daha üretken ve daha çalışkan olmalıyız. 2023'te 100'üncü yılını kutlayacak olan Türkiye Cumhuriyeti dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olma hedefine doğru emin ve kararlı adımlarla ilerlemeli. Şimdi önümüzde hedeflerimiz var. Amacımız tüm kurum ve kuruluşlarımızla, hemşehrilerimizle başarılarımızı artırıp devam etmesini sağlamak. 2020 yılının çiftçimiz için daha verimli geçmesi, esnafımızın daha çok kazandığı, tüm hemşehrilerimizin daha mutlu ve refah içerisinde olduğu bir yıl olması en büyük dileğimiz" dedi.

2020 yılının Türkiye, dünya ve insanlık adına barışın, huzurun ve hoşgörünün yaşandığı, şiddetin ve olumsuzlukların uzak olduğu bir yıl olması temennisinde bulunan Başkan Bay," Bu duygu düşüncelerle yeni yılın hepimiz adına sağlık, mutluluk, huzur ve başarı getirmesini diliyorum" diye konuştu.
 

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2019, 15:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER