Malatya'da 2 yük treni kafa kafaya çarpıştı 1 ölü, 4 yaralı

 Malatya'da 2 yük treni kafa kafaya çarpıştı 1 kişi öldü 4 kişi yaralandı.

 Malatya'da 2 yük treni kafa kafaya çarpıştı 1 ölü, 4  yaralı

Malatya'da meydana gelen trafik kazasında 2 yük treninin kafa kafaya çarpışması sonucunda 1 kişinin öldüğü 4 kişinin ise yaralandığı öğrenildi.

İlk gelen bilgilere göre, Malatya'dan Elazığ istikametine gitmekte olan yük treni başka bir yük treni ile Malatya'nın Battalgazi ilçesinde bulunan Hatunsuyu Mahallesi Karabağlar Mevkii'nde kafa kafaya çarpıştılar. Meydana gelen feci kazada her iki treninde makinist dairesi param parça oldu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans kurtarma ekipleri yönlendirilirken, Malatya Büyükşehir Belediyesine bağlı İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri ile AFAD ekipleri de arama-kurtarma çalışmalarına başladılar.

1 kişinin hayatını kaybettiği 4 kişinin ise yaralandığı tren kazasında, Erdoğan Batar, Yılmaz Güneş ve İbrahim Halil Kaya ve ismi öğrenilemeyen bir kişi yaralı olarak kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Demiryolu çalışanı olduğu öğrenilen Mahmut Kaya isimli vatandaşın ise cansız bedenine ulaşıldı. Kayıp olduğu öğrenilen ve trende bulunan Mehmet Ulutaş'ın ise henüz bulunamadığı, ekipler tarafından bölgede arandığı bilgisi verildi.

Her iki treninde Maden ve katı yağı taşıdıkları öğrenilirken, çok sayıda ekibin katıldığı arama çalışma faaliyetlerinde ktren kazası

kayıp olan Mehmet Ulutaş’ın  tren enkazının altında kalabileceği değerlendiriliyor.


 

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2020, 11:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER