Karaman,'9 Haftadır Kazanamayan Bir Takım Var'

BtcTurk Yeni Malatyaspor teknik direktörü Hikmet Karaman, 2-1 kaybedilen Kasımpaşa maçının ardından açıklamalarda bulunarak büyük bir avantajı kaçırdıklarını söyledi.

Karaman,'9 Haftadır Kazanamayan Bir Takım Var'

Süper Lig 27. hafta mücadelesinde kendi sahasında Kasımpaşa'yı konuk eden Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Hikmet Karaman, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısına katılarak kendileri adına çok önemli ve maçı kaybettiklerini ifade etti.

Kasımpaşa önünde kaybettikleri için üzgün olduklarını belirten Hikmet Karaman, "Karşılaşmada 1 saat boyunca oyunu kontrol altında tutarak golü bulduk. Şunu ifade edeyim 9 haftadır kazanamayan Yeni Malatyaspor var. Hatadan gol yenilebilir. Ancak ayarındaki topu rakibe verdiğimizde burada iş başka yerlere gidiyor. Kasımpaşa karşısında böyle bir basit hata yapılmamalıydı. Yediğimiz 2. gol  gerçekten şanssız bir gol ve bence haftanın golü. Kasımpaşalı futbolcu için büyük bir beceri, ama bizim için büyük bir şanssızlıktı. 2-1’in ardından oyuna aldığımız futbolcularımız la karşılaşmada oyunu diri tutmak istedik. Maçın hakkı beraberlikti ve bu şekil bitmeliydi. Bu maçı artık geride bıraktık ve rakiplerimizin alacağı sonuçlara bakacağız. Alınan sonuçlar lehimize olursa, Önümüzdeki hafta oynayacağı Göztepe karşılaşmasıyla yeni bir başlangıç yapabiliriz.  Evet  mağlup olduk ve bu mağlubiyet bizleri kızdırdı. Ama pes etmek yoktur. Yarın ki maçları takip ettikten sonra çıkan sonuçlara göre planlarımızı yapacağız” şeklinde konuştu.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER