Kurtulmuş: Malatya büyük medeniyetimizin merkezi olan kentlerimizden birisidir

Malatya’da bulunmaktan, büyük onur ve memnuniyet duyduğunu ifade eden AK Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ise, “Malatya Anadolu irfanının büyük medeniyetimizin merkezi olan kentlerimizden birisidir. Bu özelliğini de bugüne kadar canlı bir şekilde getirmiş ve taşımıştır. İnşallah bu özelliğini kıyamete kadar taşıyacak olan bir şehrimizdir.

Kurtulmuş: Malatya büyük medeniyetimizin merkezi olan kentlerimizden birisidir

Malatya halkı son seçimde Büyükşehir Belediye Başkanımızı büyük bir oyla Malatya’da seçti. Seçimden sonra ilk kez Malatya’ya geliyoruz. Geçte olsa Sayın Başkanımıza görevinde başarılar diliyorum. Allah güzel hizmetlerde muvaffak kılsın. Malatya ve Malatyalılar her türlü güzel hizmeti hak etmektedir. Burada hakikaten güzel hizmetler yapılmış. Bu dönemde de Selahattin Başkanımızın bu hizmetleri çok daha ileriye götüreceğini, Malatya’nın sınıf atlamasına büyük emeği olacağına yürekten inanıyorum” dedi.

Kurtulmuş: Halkın teveccüh ve ilgisine layık olacak şekilde çalışmaya gayret ediyoruz

Kurtulmuş, “Malatya halkı AK Partiyi hiçbir zaman yalnız bırakmamış, hep desteklemiştir. Son Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde %70 civarında bir oy vermiştir. Seçim sonuçları geldiğinde memnuniyetle seçim sonuçlarını takip ettiğimiz illerden birisidir. Belediye seçimlerinde de %70 civarında bir oyla seçimden başarıyla çıktık. Halkın bu teveccühüne, ilgisine ve desteğine layık olacak şekilde çalışmaya gayret ediyoruz. Bir kez daha Belediye Başkanımız Selahattin beye ve seçilen diğer Belediye Başkanlarımıza tebriklerimi sunuyorum. Bu kadar yüksek bir oyla seçilmiş olmak aslında çok daha büyük bir sorumluluk ve büyük bir azimle motivasyonla çalışmayı zorunlu kılar. Bu motivasyonla çalıştıklarını biliyorum. İnşallah bu motivasyonları bu gayretleri ve adanmışlıkları hiçbir şekilde azalmadan sürekli artarak devam etsin. Bu süre içerisinde Malatya’mıza en güzel hizmet yapmayı Cenab-ı Allah nasip etsin” şeklinde konuştu.

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş son olarak, Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesindeki saldırıda şehit düşen askerlerimiz ile yıldırım düşmesi sonucu şehit olan askerlerimizin ailelerine başsağlığı dileklerinde bulundu.

Yapılan konuşmaların ardından Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan,  AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş’a, Kayısı ve el dokuması tablo halı hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2019, 17:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER