Kurtulmuş'tan parti kuracaklara gönderme

AK parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Malatya’da Ak Parti İl Başkanlığı ziyaretinde, AK Parti’den ayrılıp, parti kuracak isimlerle ilgili konuştu. Kurtulmuş, “Bize soruyorlar AK Parti’den ayrılanlar parti kurarsa ne olur? Hiçbir şey olmaz” dedi.

Kurtulmuş'tan parti kuracaklara gönderme

Çeşitli temaslar için Malatya’da bulunan AK parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, AK Parti İl Başkanlığında parti üyeleri ile ilgili konuştu. Numan Kurtulmuş, “Şimdi bize gazetelerde televizyonlarda AK Partiden ayrılan isimler parti kurarlarsa ne olur? Hiçbir şey olmaz. Onların ne yapacağı değil önemli olan bizim ne yapacağımızdır. Biz işin gereğini yerine getirirsek yani hem söylemimizde çok güçlü bir söylemle bütün Türkiye’yi kuşatan, denmokrat reformcu bir dille, milli ve yerli hassasiyetlerimizi daha da kuvvetlendirerek yolumuza devam edersek, tabi caiz söylemle cıvatalarımızı şöyle biraz sıkıştırırsak, çok daha kuvvetli bir şekilde söylemimizi toplumun içerisinde icra edersek zaten kimsenin söz söylemeye hakkı kalmaz.” İfadelerini kullandı. 

Teşkilatlardaki kongre süreciyle ilgili de konuşan Numan Kurtulmuş, “İkincisi eylem meselesidir. Eylem dolayısıyla da şimdi işte kongre süreçlerimiz başlıyor. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız diyoruz, Ömerleri bulacağız diyoruz, Haticeleri bulacağız diyoruz, Musab’ları bulacağız diyoruz. Bunları söylüyoruz da teşkilatlarımızda yeni dönemde bu tür arkadaşlarımızı nasıl teşkilatlarımızı kuvvetlendirdik bunlara bakacak. Bunlar sözleriyle, işleriyle de bizlere uyuyor mu diye bize not verecek. Onun için sizlerden istirhamımız bu kongre süreçlerinde, Allah rızası için bu milletin siyasi mücadelesini daha güçlü bir şekilde devam etmesi için lütfen parti teşkilatlarımızın kuvvetlenmesi için herkes elinden gelen gücü yapsın. Zaten güçlü şu kadar oy alıyoruz, eyvallah. Önümüzdeki dönem icraatlarını daha da zorlaşacağını düşünürsek daha güçlü bir şekilde yol almak için bu çalışmalarımızı ilimizde ilçe teşkilatlarımızda, gençlik teşkilatlarımızda ve kadın kollarımızda daha kuvvetli güçlü hale getireceğiz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2019, 17:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER