Koronavirüse Yakalanan Hamile Kur’an Kursu Hocası Hayatını Kaybetti

Malatya'da 7 aylık hamile olan Kur’an Kursu Öğreticisi 39 yaşındaki Lütfiye Terzi Özer, yakalandığı koronavirüse yenik düştü. Malatya Yeşilyurt İlçe Müftülüğü sosyal medya hesabından taziye mesajı yayınladı:

Koronavirüse Yakalanan Hamile Kur’an Kursu Hocası Hayatını Kaybetti

7 aylık aylık hamile iken koronavirüse yakalanan Malatya'nın Yeşilyurt İlçesi  Müftülüğü Ilıcak Kur’an Kursunda görevli öğreticisi 39 yaşındaki Lütfiye Terzi Özer, tedavi gördüğü Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 2 gün önce hayatını kaybetti. Şehir Mezarlığında toprağa verilen talihsiz kadının 2 çocuğu olduğu ve bebeğin ise kuvözde olduğu öğrenildi.

Malatya Yeşilyurt İlçe Müftülüğü sosyal medya hesabından taziye mesajı yayınladı:

Mesajda;"Yeşilyurt İlçe Müftülüğümüz Ilıcak Kız Kur'an Kursu Öğreticimiz Lütfiye TERZİ ÖZER (38) hocamız Covid-19 hastalığı sonucu vefat etmiştir. Hocamıza Yüce Allahtan rahmet ve mağfiret, ailesine, akrabalarına, Yeşilyurt/Malatya Diyanet ailesine sabır ve metanet diliyoruz" denildi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
İlayda güler
İlayda güler - 2 yıl Önce

Ya çok üzüldüm benim kuran hocam ya keşke ölmeseydi yaa ben çok üzüldüm inşAllah diyar tarafta cennet yüzünü görürsün Hocamın melek gibi yüzü vardı bana demisdiki seni kuranı Hamt edirecem demisdi Allah cennet kapısı açsın inşAllah Allah ailesine sabır versin

SIRADAKİ HABER