Kızılay'dan yaşlı, engelli ve diğer ihtiyaç sahiplerine gıda paketi

Türk Kızılayı Yeşilyurt Şubesi coronavirüs nedeniyle 22 Mart 2020 tarihinde Yeşilyurt Kaymakamlığı öncülüğünde oluşturulan Vefa sosyal destek grubu kapsamında yaşlı, engelli ve diğer ihtiyaç sahibi insanlarımıza yardım olarak gıda paketi, konserve kavurma ve hijyen malzemeleri dağıtımlarına devam ediyor. 

Kızılay'dan yaşlı, engelli ve diğer ihtiyaç sahiplerine gıda paketi

Yeşilyurt Kızılay Gönüllüleri coronavirüs salgınının başlamasından itibaren Yeşilyurt ilçesinin tüm mahallelerindeki ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya çalışarak Gıda ve Hijyen malzemelerini yoğun bir şekilde dağıtımını yapmaktadır. Bu kapsamda şube gönülleri Yeşilyurt ilçesi Kiltepe Mahallesi'nde yaşayan ihtiyaç sahiplerine ve evinden çıkamayan büyüklerimize gıda yardımı kolilerini ve hijyen paketlerini ulaştırdı. Yardım alan ihtiyaç sahiplerinin memnuniyetleri, sıcak karşılamaları, gönülden dua ve tebessümlere yansıdı. Kaymakamlık, belediye ve mahalle muhtarının verdiği bilgiler doğrultusunda ihtiyaç sahiplerine yardımlar ulaştırıldı. Mahalle Muhtarı Celal Demirtaş "Gerek deprem sonrası, gerek diğer zamanlarda ve salgının bu zor günlerinde Kızılay Yeşilyurt Şubesi mahallemizin ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmadı" dedi. Her koşulda mahallelerine yardım ulaştıran Kızılay Yeşilyurt Şubesi'ne teşekkür etti.

Yeşilyurt Kızılay Şube Başkanı Dr. Dilek Korkmaz da Yeşilyurt ilçemizin tüm mahallelerindeki durumlarını tespit ettiğimiz ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya çalışıyoruz. Şube gönüllerimizle daha önce olduğu gibi tüm imkânlarımızla salgında da sahadayız. Zor durumda olan vatandaşlarımızın her zaman yanında olduklarını belirten Dr. Korkmaz " insanımızın sıkıntılarını gidermek, halinden haberdar olmak için bugün de Kiltepe Mahallesi'ndeyiz" dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER