Çukur 13 Temmuz var mı, yok mu? Çukur 94.bölüm

Çukur bu akşam yeni bölüm var mı? Yayınlandığı günden itibaren büyük beğeniyle izlenen Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Çukur dizisi 13 Temmuz Pazartesi akşamı yeni bölümüyle ekranlarda olacak mı? Çukur 94. bölüm bu akşam yayınlanacak mı? İşte bu soruların cevapları.

Çukur 13 Temmuz var mı, yok mu? Çukur 94.bölüm

Show tv ekranlarının sevilen dizisi Çukur'un 6 Temmuz Pazartesi akşamı yayınlanıp yayınlanmayacağı merek ediliyor. İzleyiciler yeni bölüm hakkında detay arıyor. 

Çukur dizisi, geçtiğimiz haftalarda 93.bölümüyle ekrandaydı. Son olarak 11 Mayıs Pazartesi akşamı 93.yeni bölümü yayınlanan Çukur, bu hafta yayınlanacak mı? Reyting rekorları kıran ve birçok ünlü ismin katıldığı Çukur dizisinin yeni bölümü 13 Temmuz günü ekranlarda olmaya hazırlanıyor mu?. Peki Çukur dizisinin  yeni bölümü ne zaman ekranlara gelecek mi, seyirciyle buluşacak mı? Çukur 94.  yeni bölüm bu akşam sizlerle olacak mı? 

ÇUKUR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Tüm dünyayla birlikte Türkiye'yi de etkisi altına alan koronavirüs salgınına önlem olarak dizi çekimleri durduruldu. Çukur setinin durmasıyla birlikte yeni bölüm yayını da iptal edilmişti. Çukur'un 94. yeni bölüm Show TV Yayın akşında yer alacak mı?

Çukur 6 Temmuz  pazartesi saat 20.00 da ekranlarda olacak mı?

13Temmuz Show Tv yayın akışında bu akşam Çukur Dizisinin ekranlarda olması beklenmiyor.

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2020, 22:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
fatih
fatih - 4 yıl Önce

geçen haftada yayınlanmadı yayınlandı demişsini en son kahvede boqe ile karşılaştı sonrası yok

SIRADAKİ HABER