'Hemşerilerimizin Güler Yüzü ve Samimi Sohbetleri Hizmet Aşkımızı Artırıyor'

Koyunoğlu mahalle sakinleriyle sabahın erken saatlerinde bir araya gelen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Hemşerilerimize hizmetkâr olmak bizlere gurur vermektedir. Hangi mahallemize gidersek gidelim güler yüz ve hoş sohbetle karşılanıyor olmamız çalışma şevkimizi arttırıyor” diye konuştu.

'Hemşerilerimizin Güler Yüzü ve Samimi Sohbetleri Hizmet Aşkımızı Artırıyor'

Koyunoğlu mahalle sakinleriyle sabahın erken saatlerinde bir araya gelen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Hemşerilerimize hizmetkâr olmak bizlere gurur vermektedir. Hangi mahallemize gidersek gidelim güler yüz ve hoş sohbetle karşılanıyor olmamız çalışma şevkimizi arttırıyor” diye konuştu.

BAŞKAN ÇINAR, KOYUNOĞLU MAHALLESİNDE TALEPLERİ DİNLEDİ

Göreve geldiği günden bugüne kadar vatandaşların belediye gelmesini beklemeden çeşitli ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarla buluşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, günlük mesaisine Koyunoğlu Mahallesi’nde başladı.

ÇAY-SİMİT İKRAMIYLA SAMİMİ VE İÇTEN SOHBET

Sabah namazından sonra vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Çınar, iletilen istek ve taleplerin çözüme kavuşması için ilgili birimlerin çalışma başlatacağını söyledi.

Çay ve simit ikramlarıyla da sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen sabah buluşmasında talep ve istekleri dikkatlice dinleyerek not alan Başkan Çınar, her zaman iç içe oldukları vatandaşların refahı ve huzuru için büyük bir azimle çalıştıklarını söyledi.

“YERİNDE, ÇÖZÜM ODAKLI HİZMET TEMEL FELSEFEMİZDİR”

Yeşilyurt Belediyesinin yatırımları ve sosyal sorumluluk projeleri hakkında mahalle sakinlerine bilgiler paylaşan Başkan Çınar, çözüm odaklı belediyecilik anlayışı ile hareket ettiklerini, 82 mahallenin tamamında kendilerine iletilen taleplere kalıcı çözümler getirmeye gayret ettiklerini söyledi.

“HOŞ SOHBETLER VE ÖNERİLER YOLUMUZU AYDINLATIYOR”

Kendilerini sabahın erken saatlerinde güler yüzlü ve samimi bir şekilde ağırlayan Koyunoğlu mahalle sakinlerine teşekkürlerini sunan Başkan Çınar, “ Öncelikle bizleri bağrına basan, evlatları gibi kucaklayan tüm vatandaşlarımıza bu ilgi ve alakalarından dolayı şükranlarımı sunuyorum. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar halkımızın sürekli içinde olduk, gerek ev ziyaretlerimiz gerekse de mahalle ziyaretlerimizle hemşerilerimizin isteklerini ve taleplerini yerinde çözüme kavuşturmaya özen gösteriyoruz. Çözüm odaklı hizmet felsefemizin gerekliliklerini yerine getirmeye özen gösteriyoruz. Hemşerilerimizin huzuru, birlik ve beraberliği pekiştirmek, güçlendirmek için 7/24 esasıyla çalışıyoruz. Bugünde sabah namazımızı Sabri Yüklü Camide kıldıktan sonra mesaimize Koyunoğlu mahallemizde başladık. Bizi güler yüzle karşılayıp, bağrına basan hemşerilerimizle sohbet ettik, talepleri dinledik ve hizmetlerimizi anlattık. Tatlı sohbetleri ve öneriyle yolumuzu aydınlatan hemşerilerimizin taleplerini yerine getirmek içinde gereken talimatları ilgili birimlere verdim. Yeşilyurt Belediyesi olarak halkımızın her daim emrindeyiz. Hangi mahalleye gidersek gidelim güler yüz ve hoş sohbetle karşılanıyor olmamız hizmet aşkımızı bir kat daha artırmaktadır. İlçemizde birlik ve beraberlik olduğu sürece gelişmek ve ilerlemek daima mümkün olacaktır. Herkesin talepleri, istekleri, şikâyetleri ve hayalleri doğal olarak farklıdır. Bizde bu farklılıklardan yola çıkarak ortak noktada buluşup güzel hizmetler ve projeler ortaya koyuyoruz. Birbirimizden güç ve kuvvet alarak ilçemize daha nice hizmetler yapmaya devam edeceğiz. İlçemizde yaşam standartını daha iyi noktaya ulaştırmak ve hayatı kolaylaştırmak adına var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz. “ dedi.

Koyunoğlu mahalle sakinleri de, sabahın erken saatlerinde mahalleyi ziyaret ederek talep ve istekleri dinleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a teşekkürlerini sundular.

Ziyarette Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Dikenli, Cavit Aslan, Mehmet Cüreoğlu ile Yeşilyurt İnşaat Genel Müdürü Şahin Özer’de hazır bulundu.

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2019, 13:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER