Esnafın otopark talebi yerine getirilecek

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’da Kasap ve Balık Pazarı esnafıyla bir araya geldi. Milletvekili Çalık, esnafla yaptığı toplantıda, otopark sorununun çözüleceğini ifade etti. 

Esnafın otopark talebi yerine getirilecek

Milletvekili Çalık, Malatya’daki temasları kapsamında Kasap ve Balık Pazarını ziyaret ederek, esnafla bir araya geldi.

Ziyaretlerinin ardından esnafla bir araya gelip çay içen Çalık, sorun ve istekleri dinledi. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ve AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci’nin de yer aldığı toplantıda esnafı dinleyen Çalık, sorunların çözümü noktasında gerekli adımların atıldığını ifade etti. 

Milletvekili Çalık, Kasap ve Balık Pazarı’nda özellikle esnafın ilettiği otopark sorununu konuştuklarını kaydederek, “Emniyet Müdürümüz burayla ilgileniyor, asayiş anlamında bir sıkıntı yok. Malatya Büyükşehir ve Battalgazi Belediye Başkanlarımız her daim esnafımızın yanında. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan ile yaptığımız görüşmede, otopark sorununu çözmek üzere atılmış olan çok önemli bir adım var. Merkez karakolunun Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne devriyle ilgili gereli yazışmalar yapıldı. Yaşanılan o süreci biz takip ettik. Strateji Bütçe Başkanımız dosyayı yeniden açacak, inşallah bu bölgedeki esnafımızın otopark sorununun çözülmesi için ellerinden geleni yapacaklar” diye konuştu. 

Merkez karakolunun devrinin ardından İçişleri Bakanlığı tarafından Malatya Emniyet Müdürlüğü’ne yeni binalar yapacağını ifade eden Çalık, emeği geçen herkese teşekkür etti. 

Esnaflar ise AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık’a ilgisi ve kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER