Maski Ekiplerinden Kar Temizliğine Tam Destek 

Malatya il genelinde kar yağışıyla birlikte Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından sürdürülen karla mücadele çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor. 

Maski Ekiplerinden Kar Temizliğine Tam Destek 

İl genelinde ve kırsal bölgelerde vatandaşların olumsuz bir durumla karşılaşmaması adına karla mücadele çalışmalarını etkin bir şekilde sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle birlikte MASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri de yol açma, kar küreme ve kar temizliği çalışmalarını sürdürüyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü İşletmeler Daire Başkanı Ramazan Toy, “Şu anda Büyükşehir Belediyesi’ne ait tüm personelleri ve araçları yağan kar yağışından dolayı sahada. Bizler Rahmetin yağmasıyla birlikte ulaşımı kolaylaştırmak adına kar temizleme çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Şu an itibariyle şehir merkezinde kapalı yolumuz yok. Yine ulaşımı rahatlatmak adına Karakavak bölgesindeyiz. Güngör Caddemizin kar temizliğini bitirdik. Diğer Büyükşehir Belediyesine ait olan caddelerimizin kar temizliği çalışmalarımıza da başladık. İnşallah vatandaşımız ulaşımını çok rahat bir şekilde sağlayacak. Vatandaşlarımız müsterih olsun Büyükşehir Belediyemiz dışarıda görevinin başında” açıklamalarına yer verdi. 

Karakavak Mahalle Muhtarı İhsan Güngör ise yapılan karla mücadele çalışmalarından memnun olduğunu söyleyerek, “Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Alt Yapı Daire Başkanlığı ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nün iş birliği ile ana arterlerin ve ara sokakların kar temizleme çalışmaları devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan Bey’e ve ekibine çalışmalarından dolayı şahsım ve mahallem adına teşekkür ederim” dedi. 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER