Depreme Canlı Yayında Yakalandılar

Malatya ve çevre illerden hissedilen Pütürge merkezli 5,3 büyüklüğündeki deprem esnasında Yeşilyurt TV’de yayınlanan ve Payitaht dizi oyuncularının da konuk olduğu “Deneyim ve Gençlik” programında depremin sarsıntısı saniye saniye kaydedildi.

Depreme Canlı Yayında Yakalandılar

PAYİTAHT DİZİSİ OYUNCULARI, YEŞİLYURT TV’NİN KONUĞU OLDU
Yeşilyurt Belediyesi tarafından hizmete sunulan Yeşilyurt TV’de yayınlanan, sunuculuğunu Hakan Derin’in üstlendiği konuk olarak ta Gençlik ve Eğitim Derneği Başkanı Ahmet Bayduz’un katıldığı “Deneyim ve Gençlik” programına Payitaht dizisi oyuncularından Salman Ataş ile Yusuf Eker’de katılarak gençlik üzerine düşüncelerini paylaştılar.

DEPREMİ CANLI YAYINDA ÖĞRENDİLER, GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİLER
Yayına görüntülü bağlantı ile katılan Payitaht dizisi oyuncuları, yayın devam ettiği esnada 5 Haziran 2020 Cuma günü saat 21:06’ta merkez üssü Pütürge olan 5,3 büyüklüğündeki depremi canlı yayında öğrendiler.

“ŞU ANDA BİR SARSINTI VAR, CANLI YAYINDAYIZ, DEPREM OLUYOR”
Programın sunucusu Hakan Derin’in deprem olduğu anda “Şu anda bir sarsıntı var, canlı yayındayız deprem oluyor sanırım, biz artık alıştık, inşallah hiçbir şey olmamıştır, can kaybı olmamıştır kimse yaralanmamıştır ” sözlerinden sonra o anda yayında olan oyuncu Salman Ataş “ Malatya’da deprem mi oluyor, geçmiş olsun.” yanıtını verdi.

Salman Ataş’tan sonra yayına katılan oyuncu Yusuf Eker’de “Yaşanan deprem olayından dolayı Malatya’da ki aziz dostlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2020, 21:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER