Çalık’dan 3 ilçeye ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “Darbe yapmak isteyenlere, ülkemizi bölüp parçalamak isteyenlere, bayrağımız indirmeye, ezanımız susturmak isteyenlere karşı hep birlikte mücadele etmek zorundayız” dedi.

Çalık’dan 3 ilçeye ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “Darbe yapmak isteyenlere,  ülkemizi bölüp parçalamak isteyenlere, bayrağımız indirmeye, ezanımız susturmak isteyenlere karşı hep birlikte mücadele etmek zorundayız” dedi.

Milletvekili Çalık, beraberindeki partili yöneticilerle birlikte Doğanşehir, Arguvan ve Arapgir ilçelerini ziyaret ederek, partililer, vatandaşlar ve muhtarlarla bir araya geldi.

-Doğanşehir’e ziyaret

Çalık, Doğanşehir ilçesinde Polat Mahallesinde vatandaşlar ve mahalle muhtarları ile bir araya gelerek, burada tarımsal üretim ve sulama konusundaki sorun ve sıkıntıları dinleyip, çözüm arayışında olacağını ifade etti.

Doğanşehir Kaymakamlığı'nı ziyaret ederek Kaymakam Murtaza Ersöz ile ilçedeki yatırımları ve talepleri dinleyen çalık, daha sonra mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Çalık, “Doğanşehir Belediye Başkanımız Vahap Küçük ilçemize önemli yatırımları gerçekleştirdi. Hep birlikte ilçemize yatırımları getirmeye devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yol yürümeye devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızı her zaman ve her zeminde yalnız bırakmayacağız.” dedi.

Çalık esnafları da işyerlerinde ziyaret etti.

-Arguvan’a ziyaret

Milletvekili Çalık, Arguvan ilçe ziyaretine esnafları işyerlerin de tek tek ziyaret ederek sohbet etti.

AK Parti İlçe başkanlığında partililerle istişare toplantısı yapan Çalık, “16 yıldır önümüze çok ciddi anlamda engeller çıkardılar. Her türlü engeli, askeri darbeyi,  yargı darbesini, bürokratik darbeyi bizler yapmak istediler. Bazen dost bazen tost darbeleri yapmak istediler. Bazen ulusal, bazen uluslararası darbeleri hale yapmak istiyorlar. Özellikle hangi parti olursa olsun, hepimizin yerli ve milli olması, ülkemiz, milletimiz, vatanımız, bayrağımız ve ezanımız için birliğimizi dirliğimiz sıkı tutmamız gerekiyor. Darbe yapmak isteyenlere,  ülkemizi bölüp parçalamak isteyenlere, bayrağımız indirmeye, ezanımız susturmak isteyenlere karşı hep birlikte mücadele etmek zorundayız.”  diye konuştu.

-Arguvan’da sağlık alt yapısı inşaatı

Arguvan Kaymakamı Abdullah Şahin’i ziyaret eden Çalık, Arguvan Toplum Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi ve 112 İstasyonu inşaatında incelemelerde bulundu.

Arguvan Toplum Sağlığı Merkezi inşaatında açıklamada bulunan Milletvekili Çalık, “Türküleriyle, sözüyle, sazıyla Türkiye’ye mal olmuş, en güzel beldelerimizden birisidir Arguvan. Arguvan’ımızın hizmetlerle buluşması için ellimizden ne geliyorsa yapmaya devam ediyoruz. Arguvan’daki sağlık ocağı şartlarımız maalesef daha önce iyileştirmiştik, iyileştirilen şartları daha da geliştirmek istedik ve burada küçük bir hastane toplum sağlık merkezimizi biz Arguvan’ımıza buluşturuyoruz. 13 ilçemizde bununla ilgili çalışma yapmıştık ve şuanda Arguvan’da tamamlarsak bir tek Doğanyol kalıyor. Doğanyol benim kendi ilçem olduğu için onu en sona bıraktık.  Arguvan’da bu Toplum Sağlığı Merkezimizi kazandıracağız ve Allah nasıp ederse sağlık hizmetlerini bundan sonra burada yapacağız. Bütün emeği geçen kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Arguvan'a da şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum.” diye konuştu.

Çalık şunları söyledi, “Sözlerimizi tek tek yerine getiriyoruz. Bunun da mutluluğu, memnuniyeti, gururu içerisindeyim. Allah nasip ederse 2020’de Arguvan’da tam teşekküllü sağlık hizmeti vereceğiz. Arguvan hastanemize 15 Kasım’da taşınma hizmetleri yapılıyor. Hizmetler yeni hastanemiz de verilmeye başlanacak inşallah. AK Parti verdiği sözleri tutar,  onlar konuşur AK Parti yapar.”

-Arapgir’e ziyaret

Milletvekili Çalık, AK Parti Arapgir İlçe Başkanlığında parti mensupları ile bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı.

Çalık, “Biz 15 seçimin sonun da tüm Türkiye’nin birincisi olmuş bir parti olarak bize oy verdikleri dönem de vatandaşlarımızın kararını nasıl sorgulamıyorsak,  oyunu bizden çektiğinde de yine karalarını sorgulamıyoruz.  Ama kendimizi kesinlikle sorgulayıp muhasebemizi yapmak zorundayız.  Hepimiz bu muhasebeyi yapmakla mükellefiz.” dedi.

Çalık,  Arapgir ilçe Kaymakamı Mehmet Erdem'i de ziyaret ederek ilçedeki yatırımlar ve  talepler hakkında bilgi aldı.

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2019, 08:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER