Bugün Sadıkoğlu'na Yarın Sana...

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Sadıkoğlu’nun makamının arkasında bulunan Atatürk Portresi’nin farklı toplantılarda indirildiği, bazı toplantılarda ise kendisinin ve TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun fotoğrafının bulunduğu resim sosyal medya da paylaşıldıktan sonra haber yapılarak bir karalama kampanyası mı başlatıldı?

Bugün Sadıkoğlu'na Yarın Sana...

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Sadıkoğlu''na verip verişten eski başkan Hasan Hüseyin Erkoç, kendi yönetimi hakkındaki iddiaların açıklanmasını istedi.

Göreve geldiği günden itibaren istenmeyen adam algısı oluşturulmaya çalışılan Malatya TSO Başkanı Sadıkoğlu için yanlış haberler mi yaptırılıyor?

Geçtiğimiz günlerde bazı yayın organlarında çıkan Malatya TSO Başkanı Sadıkoğlu'un makamındaki Atatürk Portesi’nin indirilmesi haberlerinin ardından herkes böyle zarar verici haberlerin neden yapıldığını sorgulamaya başlarken, bu tür haberlerin kim yada kimler tarafından kasıtlı olarak yaptırıldığı ise merak konusu olmuş durumda.

Yaşanan gelişmelerin ardından, Malatya TSO Başkanlığı görevini yapan eski başkan Hasan Hüseyin Erkoç'un döneninde görev alan  personel tarafından bu tarz haberlerin yapıldığı iddia edilmişti.  Peki  Bu tarz bir haberin belli bir zaman sonra basına servis edilme nedeninin altında ki sebep nedir? 

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Sadıkoğlu'nun çok konuşulan fotoğrafını kim çekebilir? sonuçta odacısı, şoförü  yada temizlikçi değil, çaycısı da olmayacağına göre Başkan Sadıkoğlu'nu kim yönlendirdi. Yoksa daha önce planlı olarak düşünülüp mü yapıldı her iki fotoğrafın da indirilip Başkan Sadıkoğlu'nun resminin çekilmesi.

Unutulmamalı ki; Bugün Malatya TSO Başkanı konumundaki bir kişiye yapılan bu tarz haberler, yarın da size yapılacaktır...

Gelişmeleri takip eden eski başkan Hasan Hüseyin Erkoç'ta bugün yazılı bir açıklama yaparak, kendi dönemindeki yönetime iftira atıldığını belirtti.

Hasan Hüseyin Erkoç tarafından basına servis edilen açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Geçtiğimiz günlerde bazı ulusal ve yerel haber sitelerinde, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Sadıkoğlu’nun makamının arkasında bulunan Atatürk Portresi’nin farklı toplantılarda indirildiği, bazı toplantılarda kendisi  ve TOBB Başkanı Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun fotoğrafını sosyal medyasında paylaştıktan sonra haber yapılmış, bu haberlerden sonra ise, Atatürk Portesi’nin indirilmesi işinin “Eski Yönetim zamanında işe alınanlar tarafından yapıldığı ya da Eski yönetim zamanında işe alınıp çalışanlar tarafından değiştirildiği’ iddiasında bulunarak, bizleri zan altında bırakmak adına ‘ Yavuz Hırsız’  psikolojisiyle daha önce Oda Başkanı olarak görev yapan şahsıma ve yönetim kurulu arkadaşlarıma açıkça ve alenen iftira da bulunmuştur.

Açık ve net bir konuyu ifade etmek gerekir ki; halen Mevcut başkanlığı yürüten Oğuzhan Sadıkoğlu,  son 2 yıl ile birlikte 20 yıldan beri TSO Meclisinde görev almış ve bunun 8 yılında ise Yönetim Kurulu üyeliği görevinde bulunmuştur. Suçladığı eski yönetim ile 8 yıl birlikte çalışan bir kişinin hele de Malatya için hayati önem arz eden Ticaret ve Sanayi Odası makamını temsil eden birinin böyle çocuksu bir savunma mekanizması geliştirmesi Malatya adına oldukça üzücü bir durumdur.

Bizim zamanımızda alındığını belirttiği personellerin çoğunun alımları yapıldığı zaman kendisi de yönetim kurulu üyesi olarak bu alımlara imza atmıştır. Kaldı ki, Madem eski personel tarafından yapıldığını iddia ediyor, bunu ıspatla mükelleftir. İspatin mümkünü ise, kamera kayıtlarıyla mümkündür. Kendisinin Kamera görüntülerini kamuoyu ile paylaşmasını talep ediyoruz. Böyle bir iddiası varsa hangi personel ise savcılığa suç duyurusunda bulunsun.

Bir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı’nın arkasında değişen Portreden bile haberi yoksa, bu daha vahim bir durumdur.

İnandırıcılıktan tamamen uzak bir şekilde yaptığı yanlışın faturasını eski yönetime kesmek ise apaçık iftiradır.

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2020, 21:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER