Başkan Bay, Sözünü Tuttu! Doğanyol Güneş Enerji Santraline Kavuşuyor

Doğanyol Belediyesi, Doğanyol'u çevreci, temiz ve yenilenebilir enerji kaynaklarıyla buluşturuyor. 31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde seçim vaatleri arasında yer alan Doğanyol (GES) Güneş Enerji santrali projesi Başkan Hakan Bay ile Doğanyolluların hizmetine sunulacak.

Başkan Bay, Sözünü Tuttu! Doğanyol Güneş Enerji Santraline Kavuşuyor

Türkiye’nin gelişmekte olan sektörleri” kategorisindeki yerini her geçen gün sağlamlaştıran güneş enerjisi sektörü, sadece özel teşebbüslerin hareket ettiği bir alan da değil. Pek çok il ve ilçe belediyesi de elektrik enerjisi elde etme yolunda güneş enerjisi santrali kurmaya da devam ederken, Doğanyol Belediyesi'de bu noktada gereken çalışmaları yapmaya devam ediyor.

Doğanyol (GES) Güneş Enerji santralinde, panellerin yapım aşamasını yerinde takip ederek incelemelerde bulunan Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay,"31 Mart 2019 Yerel seçimler döneminde,hemşehrilerimize en büyük vaadimiz olan Doğanyol (GES) Güneş Enerji santralinde, panellerin monte edileceği kolonların çakımı ve dayanıklılık testi başlanmıştır.  İnşallah en kısa sürede de tamamlanıp hizmete sunulacaktır. Bu hizmeti ilçemize kazandıran başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a  AK Parti Malatya Milletvekilimiz MKYK Üyesi Öznur Çalık’a,  Malatya Valimiz Aydın BARUŞ’a, DoğanyolKaymakamımız Yunus Emre Vural’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Doğanyolumuza hayırlı olsun"dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2020, 11:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER