Taraftarla Dalga Geçmeyin...Süper Lig Takımı Yönettiğinizin Farkına Varın Artık!

Yeni Malatyaspor’da sevindirici haber. Sarı kırmızılı ekipte, geçtiğimiz gün yapılan ve 5 futbolcuya Covid-19 tanısı konulmasının ardından yapılan son testlerin sonuçları da belli oldu.

Taraftarla Dalga Geçmeyin...Süper Lig Takımı Yönettiğinizin Farkına Varın Artık!

Yeni Malatyaspor yönetiminden bir hata daha. İlk önce korona tespit edildi dendi, sonra negatif çıktı açıklaması yapıldı.

BtcTurk Yeni Malatyaspor’da daha önce açıklanan 5 yeni tip koronavirüs pozitif vakanın ikinci testlerinin yapıldığı ve çıkan sonuçların negatif olduğu duyuruldu.

Açıklamada, “Pozitif vakalarımızın iki testi üst üste negatif olmak üzere tüm sonuçlar negatif çıkmıştır. 22 Mayıs’ta testi pozitif sonuçlanan bir futbolcumuzun ise tedavi süreci devam etmektedir. Bu doğrultuda takımımız gruplar halinde çalışmalarına tekrar başlayacaktır.” ifadeleri kullanıldı.

Kulüp tarafından yapılan duyurunun ardından taraftarlar ve bazı spor yazarları ise sosyal medyadan tepki gösterip, böyle yalan yanlış açıklamaların takıma zarar verdiği görüşünde birleşirken, ilerlyen günlerde nelerle karşılaşacağımızı da merakla bekliyoruz. 

Uefa oynanış bir takımın taraftarlarıyla ve camiasıyla dalga geçmeyin...Süper Lig takımı yönettiğinizin farkına varın artık! Burası Malatya şehrinin ortak paydası. 

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2020, 12:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER