Başkan Yıldırım'dan Bayram Mesajı

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım, Ramazan Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Yıldırım'dan Bayram Mesajı

İl Başkanı Bilal Yıldırım'ın mesajı şöyle; " Birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını en üst seviyede yaşadığımız bir Ramazan Ayı'nı geride bırakırken, Ramazan Bayramına erişmenin huzur ve mutluluğu içerisindeyiz.
Manevi duyguların yoğun olarak yaşandığı Ramazan Bayramı'nı bu yıl koronavirüs nedeniyle mesafeleri koruyarak kutlayacağız. Bu bayramı, sevdiklerimizle kucaklaşmadan geçireceğiz. Belki de yaşamımız boyunca ilk kez bir bayram sabahında sevdiklerimizle sofralarda bulaşamayacak, büyüklerimizin ellerinden öpemeyecek, hayır dualarını alamayacak ve küçüklerimize şekerlerini ikram edemeyeceğiz. Ancak önemli olan onları hatırlamamız, telefondan da olsa onlara en güzel duygularımızı ifade etmemizdir.

Birbirimizi göremesek de gönüllerimizin bir olduğunu, birliğin beraberliğin sandığımızdan çok daha kıymetli olduğunu gösterecek ve kalplerimiz gelecek çok daha güzel günlerin hayaliyle hep birlikte çarpacak.Bu vesileyle Başta Tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı'nı kutluyor, sağlık, mutluluk, huzur, bereket ve sosyal barış dolu, hastalıklardan arındırılmış aydınlık yarınlar diliyorum.dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER