Başkan Samanlı, Sümerpark alanını inceledi

Malatya Büyükşehir belediye başkanı sayın Selahattin Gürkan'a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Başkan Samanlı,  Sümerpark alanını inceledi

MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı Abdullah Gül Parkında ( Sümerpark) yapımı tamamlanan değişim-dönüşüm, yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından kent merkezinde bulunan Sümerparkta (Abdullah Gül Parkı) yapımı tamamlanan değişim-dönüşüm, yenileme çalışmaları Pandemi sürecinde yoğun bir tempoyla çalışılarak vatandaşlarımızın hizmetine açılmıştır.
Yürüyüş yolları, serbest alan ve açık sportif faaliyet alanları, oturma, dinlenme yerleri,süs havuzları ,Engellilerimize uygun yürüyüş yolları, yine onların spor yapabilecekleri fitness aletleri ve oyun gruplarının da içerisinde bulunduğu Malatya halkının vazgeçilmez mekânlarından biri olan Sümerpark, Yeni yüzüyle Vatandaşlarımızı bekliyor.
Malatya’da yeşil dokunun artırılması için çeşitli proje çalışmaları yapan, var olan yeşil dokuyu da koruyup, daha yaşanabilir mekânlar haline getirebilmek adına özveriyle Çalışan ve Şuanda il dışı programı nedeniyle Ankara'da olan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkana teşekkür ediyorum yine bugün bizlere eşlik ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren çalışmalarda emeği geçen Park bahçeler daire başkanı Berkant Samanlıoğlu ve tüm belediye çalışanlarına teşekkürlerimi iletiyorum.
“Sadece kendi personelleri ve şirketleri ile  bu çalışmaları yürüten Büyükşehir Belediyesi Abdullah Gül Parkında (Sümerpark) 50 dönümlük alanı yeni bir hüviyete kavuşturmuştur. yeni yüzüyle Vatandaşlarımızı bekleyen Sümerparkın Malatya’mıza ve hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum.

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2020, 23:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER