Başkan Samanlı'nın 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı 14 Mart Tıp Bayramı Dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı.

Başkan Samanlı'nın 14 Mart Tıp Bayramı  Mesajı

Başkan Samanlı, mesajında; Ülkemizde önemli bir tarihsel olaya ve ayrıca Modern Tıp Mekteplerinin açılmasına dayanan 14 Mart Tıp Bayramı ayrılmaz bir bütün olarak tüm sağlık çalışanları açısından önem arz etmektedir. Sağlık camiasında unvan ayırt etmeksizin tüm personelin özverili çalışmaları sonucunda hizmet kalitesi yükselmektedir. Sağlık hizmetlerinin sunumunda; verilen hizmeti önemseme, sağlıklı iletişim kurma ve huzur ortamında çalışma son derece önem taşımaktadır.

14 Mart Tıp Bayramı tüm sağlık çalışanlarını hatırlamak, bu alandaki hizmetlerin gözden geçirilmesi ve sağlıklı bir yaşamın temeli olan herkese eşit ve kaliteli sağlık hizmeti sunulması konularının dile getirilmesi açısından önemli bir gündür.

Bu ülkede yaşayan herkeste ülke sevdasının olduğunu ve bu ülkenin sağlık sektöründe daha iyi bir yere gelmesi için sağlık çalışanlarının çaba sarf ettiğini, bunun için yüreğini kattığını biliyorum. Sağlık, huzur ve mutluluk yaşamın vazgeçilmezleridir. Deprem ve benzeri doğal afetlerin yaşandığı bölgelerde bile kendi canlarını ortaya koyarak çalışan, bu kutsal ve onurlu mesleğin mensupları, özverili ve insanüstü gayretlerle hizmet etmeye devam etmektedirler.  Sağlıklı ve mutlu bir hayat sunma çabası içerisinde olan tüm hekim, akademisyen ve sağlık çalışanlarının ‘’14 Mart Tıp Bayramı’’nı kutlar, başarılı çalışmalarının devamını dilerim.”ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER