Başkan Özhüsrev'den MTTB'ye ziyaret

AK Parti Malatya Gençlik Kolları İl Başkanı M. Sinan ÖZHÜSREV ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 21 Ağustos 2021 tarihinde yapılan MTTB Malatya 3. Olağan Genel Kurul’unda MTTB Malatya İl Başkanı olarak seçilen Hamza ALAMAN ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Başkan Özhüsrev'den  MTTB'ye ziyaret

M. Sinan ÖZHÜSREV yapmış olduğu açıklamada; Milli Türk Talebe Birliği’nin birçok ilim adamını bünyesinden çıkararak hem fikri sahada hem de siyasi alanda ülkemizin yarınlarına damga vurmuş şahsiyetler çıkarmıştır. Bu ocakta almış olduğu eğitimle vesayet ve şer odaklarının ülkemiz üzerine kurmuş oldukları planları bozarak ülkemizi daha aydınlık, daha müreffeh günlere kavuşturmakta, tüm dünyaya daha güçlü ve büyük bir Türkiye’yi inşa edip göstermekte bu ocağın bir ferdi olan Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ a nasip olmuştur. Aynı zaman da MTTB Malatya Ortaöğretim Kurucu Başkanlığını ve MTTB Genel Sekreterliği görevlerini üstlendiğini vurgulayan ÖZHÜSREV yapmış olduğu ziyaretin ayrı bir önemi olduğunu vurgulayarak kendilerini bir misafir olarak değil bu ocağın bir mensubu olarak gördüklerini ve bu kutlu ocakta tekrar bir araya gelmiş olmaktan duyduğu memnuniyetini ifade etmiştir.

ÖZHÜSREV; Sivil Toplum Kuruluşlarının değeri ve önemi çok büyüktür. Kültür, Sağlık, Eğitim, İnsan Hakları vb. birçok geniş alanda sorumlulukları vardır. Ayrıca STK’lar ülke politikalarına model oluşturmakla birlikte, toplum yararını en üst düzeye taşıyan ortamları oluşturmak için gerekli aksiyonları gösteriyor. Şuana kadar söylediklerimin dışında önemli bir anekdot da unutulmamalı geçmişten günümüze kadar STK’lar içinde bulanan abilerimiz, ablalarımız, kardeşlerimiz gönüllülük esasına dayalı hizmetler yapmıştır. Bu vesile ile görevi devreden Mehmet SAĞDIÇ Başkanımıza bu zamana kadar yapmış olduğu büyük hizmetlerinden dolayı teşekkür eder görevi devralan Hamza ALAMAN Başkanımıza ve yönetime yeni görevlerinde muvaffakiyetler dilerim dedi.

Milli Türk Talebe Birliği Malatya İl Başkanı Hamza ALAMAN ise AK Parti Malatya İl Gençlik Kolları Başkanı M. Sinan ÖZHÜSREV’ e ve yönetim kurulu üyelerine MTTB’ye yaptıkları ziyaretten dolayı şahsı ve teşkilatı adına teşekkür ederek.  Milli Türk Talebe Birliği’nin geçmişteki vizyonunun lider ve lider potansiyelli insanlar ve kadrolar yetiştirmek olduğunu ve bu vizyonun bugün de devam ettiğini belirten ALAMAN, siyasi partilerin sivil toplun kuruluşları ile istişarelerinin önemli olduğunu vurgulayıp bu ziyaretlerin devam etmesinin temenni etmiştir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER