Başkan Gürkan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a fahri hemşehrilik beratını takdim etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a fahri hemşehrilik beratı AK Parti Genel Merkezimizde düzenlenen 133. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı sonrasında takdim etti.

Başkan Gürkan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a fahri hemşehrilik beratını takdim etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a fahri hemşehrilik beratını takdim edildiği bilgisi paylaşılan resimle takipçilerine aktarıldı.

Yapılan paylaşımda şu sözlere yer verildi;

"Malatya’mızın ekonomik ve sosyal kalkınmasına, şehrimizin Türkiye ve Dünya ölçeğinde tanınmasına, şehirleşme ve eğitim başta olmak üzere her alanda Malatya’nın gelişmesinde daima himayelerini gördüğümüz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a fahri hemşehrilik beratını takdim ettik"

Büyükşehir Belediye Meclisi’nin toplantısınfa Fahri Hemşerilik Beraatı ile ilgili gerçekleşen basın bülteninde şu sözlere yer verilmişti;

Meclis gündem maddeleri arasında yer alan Fahri Hemşerilik Beraatı hakkındaki teklif görüşülerek karara bağlandı. Başta Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Malatya’ya yapmış olduğu büyük desteklerden dolayı; kamuoyunda Cüneyt Arkın olarak bilinen ve oynadığı filmlerle Malatya ve Battalgazi’nin tanıtımına sağladığı katkıları nedeniyle Dr. Fahrettin Cüreklibatur ile Malatya’da uzun süre huzur ve güvenin sağlanması noktasında görev yapan eski İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal’a ‘Fahri Hemşerilik Beraatı’ verilmesi kararlaştırıldı.

yenimalatyahaber.com

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2019, 08:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER