Başkan Güder, Bağış Yapan Yaşlı Çifte Teşekkür Etti

'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasına 79 yaşındaki Mehmet Sıddık Özçelik ile eşi Hanım Özçelik çiftite katıldı.

Başkan Güder, Bağış Yapan Yaşlı Çifte Teşekkür Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde başlatılan 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasına Malatya'da yaşayan 79 yaşındaki Mehmet Sıddık Özçelik ile eşi Hanım Özçelik çifti, zabıta ekiplerinden gönderdiği para ile destek verdi.

Battalgazi Belediyesine teşekkür eden Sıddık Özçelik, "Allah devletimizi var etsin. Biz her zaman devletimizin yanındayız. Allah sizlerin eksikliğini vermesin, Cumhurbaşkanımızın eksikliğini vermesin. Allah cümle aleme inşallah şifa versin" dedi.

Yaşlı çiftin bu duyarlılığını öğrenen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder de telefonla görüntülü aradığı çifti kutladı. Yaşlı çifte gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür eden Güder, çifte hitaben "Sizde bu kampanya çerçevesinde destek olma adına belli bir miktar bağışta bulunacaksınız. Sizleri tebrik etmek istedim. Sizde evinizde bu kampanyaya destek vererek bilinçli bir davranış örneği sergilediniz. Sizleri tebrik ediyorum. İnşallah bu hastalık sona erdiğinde sizleri evlerinizde ziyaret edeceğiz" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2020, 21:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
mehmet
mehmet - 4 yıl Önce

gün birlik beraberlik günü yaşlı amcamıza teşekkürler

SIRADAKİ HABER