Gel Dese Aşk 12 Temmuz var mı, yok mu? Gel Dese Aşk 5.bölüm

Geçtiğimiz hafta 4. bölümüyle ekranlara gelen Gel Dese Aşk bu akşam 5. bölümüyle ATV ekranlarında olacak mı? Gel Dese Aşk yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İlk bölümüyle beğeni toplayan Gel Dese Aşk 5. bölüm fragmanı şimdiden merak edilmeye başlandı. Peki Gel Dese Aşk 5. bölüm ne zaman yayınlanacak? işte detaylar... 12 Temmuz gel dese aşk var mı, yok mu?

Gel Dese Aşk 12 Temmuz  var mı, yok mu? Gel Dese Aşk 5.bölüm

Yayınlandığı günden itibaren ATV ekranlarında beğeniyle takip edilen sevilen dizisi Gel Dese Aşk bu akşam var mı? Gel Dese Aşk yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Temmuz Gel Dese Aşk son bölüm neden yok?

Dünya'da olduğu gibi Ülkemizde de yaşanan koronavirüs salgınlarının her geçen yükselerek ilerlemesinin ardından hükümet tarafından alınan tedbirlerle dışarı çıkma kısıtlaması başta olmak üzere bir çok alanda yasaklamalar getirilmiş durumda. Salgının daha ileri boyutlara taşınamaması adında ise bir çok dizi ve yapımcıda çekimlere ara vererek, yapılan evdekal çağrısına uymak için yayınlanan dizilere ara vermek zorunda kaldılar.

Gel Dese Aşk dizisi de yine Covid-19 salgını nedeniyle ara veren diziler arasında kendine yer bulmuş durumda. Gel Dese Aşk dizinin yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı hakkında net bilgi verilmezken, Gel Dese Aşk 5. bölüm ekranlarda olmayacak.

Gel Dese Aşk dizisi hakkında bilgiler geldikçe sizlerle paylaşacağız.

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2020, 21:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER