Başkan Çınar’dan kadir gecesi mesajı;

“Bin Aydan Daha Hâyırlı Bir Geceye Ulaşmanın Mutluluğunu Yaşıyoruz”

Başkan Çınar’dan kadir gecesi mesajı;

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Kur’an-ı Kerim’de ‘Bin aydan daha hayırlı’ olduğu bildirilen Kadir Gecesi’ne ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız.” dedi.

Yayınladığı mesajında tüm İslam Âleminin Kadir Gecesi'ni tebrik eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ni karşılamanın sevincini yaşıyoruz. Kur’an-ı Kerim'in inmeye başladığı Ramazan ayının 26. gecesi olan Kadir Gecesiyle Ramazan ayının manevi doruğuna hep birlikte ulaşacağız.Peygamberimiz, faziletine inanarak ve sevabını yalnız Allah’tan umarak bu geceyi güzel amellerle geçirenlerin geçmiş günahlarının bağışlanacağı müjdesini vermiştir.

Tutulan oruçlarla, yapılan ibadetler ve yardımlarla manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan Ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır. Bizleri bir kutsal ayın kutsal bir gecesine kavuşturan Cenab-ı Allah’a binlerce kez şükürler olsun.
Kadir Gecesi gibi mübarek bir gecenin, millet olarak aramızdaki; sevgiyi, hoşgörüyü, yardımlaşmayı artırmasına, paylaşmayı ve özveriyi pekiştirmesine vesile olmasını temenni ediyor, yakın ve uzak çevremizde savaş ve şiddetin yerini adalet ve sevginin, barış ve huzurun almasını diliyorum.Bu gecenin manevi iklimi ile dayanışma, kardeşlik ve yardımlaşma hissiyatlarımız beslenecek ve gönül dünyamız inşallah daha fazla aydınlanacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Ramazan Bayramı’nın da müjdecisi olan Kadir Gecesi’nin başta tüm İslam Âlemi olmak üzere insanlığa ve bütün hemşehrilerimizehâyırlar getirmesini temenni ediyorum.” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER