Başkan Çınar, 'Regaip Kandilimiz Mübarek Olsun'

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Rahmet, mağfiret ve bereketin bol olduğu mübarek üç ayların başlangıcını müjdeleyen Regaip Kandilini idrak etmenin ve bu geceye kavuşmanın sevincini yaşamaktayız.” dedi.

Başkan Çınar, 'Regaip Kandilimiz Mübarek Olsun'

Regaip Kandili nedeniyle kutlama mesajı yayımlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “İslam Âleminde son derece önemli yere sahip olan kandil gecelerinin ilkini; perşembeyi cumaya bağlayan geceyi Regaip Kandili olarak idrak edeceğiz.
 Üç aylar Regaip Kandiliyle başlayan, bin aydan daha hayırlı Kadir gecesiyle zirveye ulaşan kandiller zincirini içinde barındıran, maddi ve manevi alanda Bayrama dönüşen manevi yükseliş ve bağışlanma aylarıdır. Bu gecenin feyiz ve nimetlerinden tüm insanlığın faydalanması; tüm insanlığa barış ve huzur getirmesi; birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum.
Müslümanların Yüce Allah'a daha derin bir şükür imkanı bulacağı bu özel gecede, milletimiz için muhabbetin, sohbetin, samimiyetin, kaynaşmanın artmasını temenni ediyorum.
Tüm hemşerilerimizin Regaip kandilini ve Mübarek Üç Aylarını tebrik ediyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı, bütün İslam Âleminin ve insanlığın barış ve huzur içinde olmasını Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum.” dedi.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER