Aylar Sonra Cuma Namazı Kılındı

Virüsle mücadele kapsamında kısıtlanan toplu ibadetler, bugün itibariyle kontrollü şekilde yeniden yapılmaya başlanırken, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ile Battalgazi Kaymakamı Abdül Kadir Duran'da Eyüp Sultan Camiinde aylar sonra Cuma Namazını kıldılar. 

Aylar Sonra Cuma Namazı Kılındı

Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında 16 Mart`ta toplu ibadete kapatılan camiler, aylar sonra bugün kılınan Cuma namazıyla birlikte tekrar ibadete açıldı.

Battalgazi ilçesinde Valilik tarafından belirlenen 31 camide, alınan tedbirler ile birlikte cemaat Cuma namazını kıldı. Battalgazi Belediyesi tarafından camilerde namaz öncesi dezenfekte çalışması yapılırken, namaz kılınacak alanlar ekipler tarafından temizlendi.

Battalgazi Kaymakamı Abdül Kadir Duran ile Battalgazi Belediye Başkan Osman Güder, ilçedeki Eyüp Sultan Camiinde aylar sonra Cuma Namazını kıldı. Hijyen ve sağlık kurallarının eksiksiz alındığı ilçedeki camilerde, namaz sonrası ise Kaymakam Duran ve Başkan Güder, cami cemaati ile sohbet etti. Battalgazi Belediyesi tarafından cami çılışlarında cemaat için el dezenfekte ünitesi konuldu.

Sosyal Medya üzerinden bizleri takip ederek güncel gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Hesabımızı  Buradan Takip Et

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2020, 23:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER