ASELSAN Başkanı MTÜ’e Konuk Oluyor

Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde (MTÜ) 20 Mayıs Pazartesi günü sanayiciler ile işadamlarının da katılabileceği “Kariyer ve Marka Sohbetleri” etkinliğine konuşmacı olarak Türkiye’nin savunma sanayindeki milli kuruluşlarından ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk Görgün katılacak.

ASELSAN Başkanı MTÜ’e Konuk Oluyor

Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde (MTÜ) 20 Mayıs Pazartesi günü sanayiciler ile işadamlarının da katılabileceği   “Kariyer ve Marka Sohbetleri” etkinliğine konuşmacı olarak Türkiye’nin savunma sanayindeki milli kuruluşlarından ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü  Prof. Dr. Haluk Görgün katılacak.

-20 Mayıs Pazartesi günü

Savunma sanayinde milli ve yerli üretim projeleriyle bilinen, bu konuda önemli yatırımları gerçekleştiren,  sürdüren ve planlayan ASELSAN’ın Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk Görgün,  20 Mayıs 2019 Pazartesi günü Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde Kariyer ve Marka Sohbetleri etkinliğine katılarak iki ayrı konferans verecek.

ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk Görgün, sanayi ve işadamlarının da katılabileceği sabah ilk toplantıda akademik personel ile araştırmacılara “Milli ve yerli teknolojiler, Aselsan’ın yolculuğu” konusunda, öğrencilere yönelik olarak ise öğleden sonra ikinci toplantıda “Savunma sanayiinde bir başarı hikayesi” konusunda konuşacak.

-İlgi duyan herkes katılabilecek

Malatya Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren firmaların yönetici ve teknik personelleri ile ilgi duyan herkesin Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nin Battalgazi Tarım Kampüsüne gelerek ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk Görgün’ün konferansına katılabilecekleri kaydedildi.

Bülten

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2019, 05:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER