Abdulhamid Kayahan Osmanoğlu Malatya'da

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanlığının davetlisi olarak gelen  Şehzade Abdulhamid Kayahan OSMANOĞLU Malatya'da bir takım temaslar ve ziyaretler de bulunacak.

Abdulhamid Kayahan Osmanoğlu Malatya'da

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım tarafında karşılanan Şehzade OSMANOĞLU vatandaşlarımız ile hasbihal edip, tanışıp kaynaşmak için memleketimize geldik. dedi.
 
Şehzade OSMANOĞLU Yenide Refah Partisi İl Binasında sevenleriyle buluşup kendi yazdığı kitaplarını imzaladı.

Şehzade  Abdulhamid Kayahan OSMANOĞLU Malatyada dört gün kalacağı bildirildi.

Abdülhamit Kayıhan Osmanoğlu kimdir?

Şehzade Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, Osmanlı devletinin 34. Padişahı Serdar-ı Hakan Cennet Mekân Sultan İkinci Abdülhamid Hazretlerinin 3. Kuşak torunu olan Dahi Hanedan Ailesinin Reisi Harun Abdülkerim Osmanoğlu Efendi’nin oğlu ve cennet mekân Sultan İkinci Abdülhamid Han Hazretlerinin 4. Kuşak torunudur. Devlet-i Aliyye Hanedan-ı Osman maalesef ağır bir maddi ve manevi zulüm çerçevesinde ülkemizden sürgün edilmiştir. İşte bu sürgün yıllarından tam 50 yıl sonra 1974 yılında ilk kez bir Osmanlı Şehzadesi Türkiye’ye geri dönmüştür.

Şehzade Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu sürgünden sonra Türkiye’de doğan ilk Osmanlı Şehzadesidir. Fatih semtinde 2 Ağustos 1979 tarihinde doğmuştur. 

Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, evli ve 1 çocuk babasıdır.

Sosyal Medya üzerinden bizleri takip ederek güncel gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Hesabımızı  Buradan Takip Et

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2020, 08:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER