banner53

Bulut: Aleksic ve Guilherme'yi Malatya’ya Ben Aldırdım’

Erol Bulut, Beşiktaş’a transfer olan Guilherme ile Suudi Arabistan takımına, buradan da M.Başakşehir’e transfer olan Aleksic ile ilgili, bu futbolcuları Malatya’ya kendisinin aldırdığını söyledi.

Bulut: Aleksic ve Guilherme'yi Malatya’ya Ben Aldırdım’

A Spor’a röpörtaj veren Erol Bulut, Yeni Malatyaspor yönetiminin transferlerde istenen isimlerin alınamaması ve Alanyaspor’la yaptığı anlaşmayı anlattı. Erol Bulut, bu sezon başında Alanyaspor’la anlaşırken, transferlerin kısa sürede bitirilmesini istediğini, nitekim Alanyaspor yönetiminin transfer dönemi başladıktan itibaren 2 haftada, istediği transferleri tamamladığını, bu nedenle takım olarak tam kadro lige hazırlanıp, başarılı performans yakaladıklarını belirtti.

Erol Bulut döneminde yaşanan transfer sıkıntısını yönetim, bu transfer döneminde de sürdürdü ve ara transfer döneminin yarısına gelinirken,  Kayserispor’la anlaşmasını fesh eden Umut Bulut dışında ciddi transfer anlaşması yapmadı. Gündeme getirilen önemli isimler de, yine başka kulüplerle anlaşma yapmaya başladı. Kubilay Yılmaz adlı oyuncunun  geçtiğimiz günlerde transfer edilip sezon sonuna kadar Boluspor’a kiralanması ise tam bir fiyasko olmuş durumda.

Bulut ayrıca Beşiktaş’a transfer olan Guilherme ile Suudi Arabistan takımına, buradan da M.Başakşehir’e transfer olan Aleksic ile ilgili, bu futbolcuları kendisinin takip ettirip Malatya’ya aldırdığını söyledi.

Sosyal Medya üzerinden bizleri takip ederek güncel gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Hesabımızı  Buradan Takip Et

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2020, 12:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER