Malatya'da Osmanoğlu'na yoğun ilgi

Yeniden Refah Partisi Malatya İl teşkilatının bir dizi programa katılmak üzere Malatya'ya gelen Türkiye’de doğan ilk şehzade ünvanına sahip, Sultan 2. Abdülhamid Han’ın torunu Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu'na Malatyalılar yoğun ilgi gösterdi.

Malatya'da  Osmanoğlu'na yoğun ilgi

Bir Dizi Programa katılmak üzere Malatya'ya gelen Yeniden Refah Partisi’nin kurucularından Abdülhamit Kayıhan Osmanoğlu bugün Battalgazi ilçesinde bulunan Tarihi mekanları gezerek bilgiler aldı. Alacakapı meydanında bulunan esnaflar bir araya gelen Şehzade Osmanoğlu, burada yaptığı konuşmada şunları kaydetti; Bizler sadece şahıs olarak değil, temsil ettiğimiz ailemizin de adına yakışır bir yaklaşım göstermek mecburiyetindeyiz. Siyasi çıkar peşinde değiliz. Ekonomik çıkar peşinde değiliz. İkbal beklentimizde yok! Peki neyin peşindeyiz? Memleketimizin ve milletimizin faydasına olacak iş ve eylemlerin peşindeyiz ve bunları gerçekleştirebilecek vizyona ve misyona sahip olduğuna inandığım Fatih Erbakan beyefendinin yanında siyaset yaptığını belirtti.

Şehzade Osmanoğlu daha sonra Anadolu Selçuklu Ocakları Başkanı Ayetullah Geçen ve yönetim kurulu üyeleriye bir araya geldi. Şehzade Osmanoğlu Başkan Geçen'e kendilerine gösterdiği yakın ilgiye teşekkür etti.

Şehzade Osmanoğlu akşamda Tecde Mahallesinde mahalle toplantısına katılarak vatandaşlara hitap etti. Şehzade Osmanoğlu konuşmasında şunlara değindi. 'Biz siyaseti milletimize, ülkemize, başta İslam coğrafyası olmak üzere bütün mazlumlara ve ezilenlere hizmet etmek üzere yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz, Yeniden Refah Partisi olarak  Ev ev, kapı kapı, mahalle mahalle dolaşıp, sıkmadık el, dokunmadık kalp, girmedik gönül bırakmıyacağız ve şunuda özellikle belirtmek isterimki Malatya Teşkilatımız gerçektende Malatya'da güzel çalışmalar yapıyorlar ev ev, kapı  kapı dolaşıp girmedik gönül bırakmıyorlar,  kar, kış demeden Malatya’nın köylerinde davamızı anlatıyorlar  İl Başkanım Bilal Yıldırım ve il ve ilçe yönetimine teşekkür ediyorum Yeniden Büyük Türkiye işte bu ruh ile kurulacak Allah onlardan razı olsun kolaylıklar ve muvaffakiyetler nasip etsin inşallah. dedi. 

Sosyal Medya üzerinden bizleri takip ederek güncel gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Hesabımızı  Buradan Takip Et

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2020, 13:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER